• terug
  • geplaatst op: 24-1-2017 12:37:18 - advertentienummer: 64266
  • Deze pagina is 1957 maal geladen

WinterBoilie Sub Zer0 Bio Activated

De Sub Zer0 is een speciale readymade winter boilie en bestaat voor 40% uit vezelrijke ingrediënten.

Laag in Vet
Hoog percentage vezels
Super licht verteerbaar
Bio Activated d.m.v. bijgeleverde Enzymen
Uistekende geur én smaak
Open structuur voor makkelijk uitlekken

Deze winter boilie wordt geleverd met een potje enzymen welke 1 tot 3 dagen voor gebruik over de boilies gestooid moeten worden. Hierdoor gaan de enzymen de boilies deels voor verteren zodat de aminozuren vrij worden gemaakt en zo een uiterst attractief aas ontstaat. Daarnaast zit deze winter boilie vol met zwarte peper en chili pepers. Een heerlijke creamy poeder flavour, vloeibare eetlust opwekker en essential oil (bergamot) maken het geheel af.

Een uitgebreide beschrijving lees je op onze website bij de categorie artikelen.

Vezels zoals zemelen, kiemen en kelp. Kelp stimuleert de spijsvertering en de gezondheid van de karper. Het is een water alg die boordevol vitaminen, mineralen en spoorelementen zit. Tarwekiemen zijn rijk aan goede eiwitten , vitamines en mineralen. Tarwezemelen bevatten veel voedingsvezels. Al deze ingrediënten bevorderen een hoge doorloopsnelheid in de darmen en zijn dus onmisbaar in een koud water aas. Als extra hebben wij in de Sub zero ook nog vitamine C toegevoegd. Vitamine C is een antioxidant die het weefsel beschermt tegen vrije radicalen. Ondanks dat de meeste boilie producenten gebruik zullen maken van boilies met een witte opvallende kleur hebben wij juist gekozen voor een ingrediënt waar de karper wat aan heeft. Namelijk zwarte peper. In zwarte peper zit piperine. Piperine bevordert de aanmaak van spijsverteringsenzymen en bezitten ontstekingsremmende eigenschappen. Alweer een must have in een winter boilie. Zwarte peper is voor 5% gedoseerd in de Sub Zer0.

Wat ook voor 5% gedoseerd is is Chili poeder. Chilipoeder heeft ook een positieve werking op de spijsvertering van de karper. De werkende stof in chili poeder is Capsicum. Die stof kan er voor zorgen dat de lichaamstemperatuur van de karper verhoogd wordt, wat in de koudere periode een troef kan zijn. Deze 2 ingrediënten gecombineerd dus  10% in de boilie zorgen voor een extreem pittig smaakvol bolletje. En als je het lef hebt er eentje te proeven zal je ervaren dat je slokdarm in de brand staat. Als de karper dit ook zo zal ervaren kunnen we natuurlijk niet bewijzen J maar feit is wel dat de karper gek is op een pittig smaakje. Ook is er in onze winter boilie een maximale dosering van Betaine hcl toegevoegd. Betaine hcl bevordert de spijsvertering en zorgt ervoor dat door enzymen koolhydraten, eiwitten en vetten worden afgebroken.

Uiteraard is het helaas niet mogelijk om een boilie te maken die volledig bestaat uit vezels.Vezels hebben namelijk geen bindende eigenschappen en een slechte uitharding waardoor het onmogelijk word een boilie te draaien. Dus zijn we genoodzaakt toch een aantal ingrediënten te gebruiken waar de karper weinig baat bij heeft namelijk koolhydraten. Natuurlijk nemen wij hier geen genoegen mee en zijn we opzoek gegaan naar een manier om deze voedingstoffen toch nuttig te maken voor onze vrienden. Door gebruik te maken van een soort van gist die de koolhydraten fermenteren worden er metabolieten gevormd. Met andere woorden fermenteren zorgt ervoor dat door micro organismen de ingrediënten worden afgebroken en/of omgezet worden tot o.a aminozuren. Een zeer waardevol product waar de karper instinctief behoefte aanheeft en direct zal aanvaarden als voedsel.

Nog een top ingrediënt in de winter is bergamot olie. Dit is een etherische olie die goed kan uitlekken bij koude water temperaturen en zich goed laat mengen met een fruitige flavour. Als flavour hebben we gekozen voor een uniek creamy poeder aroma, en als extra ondersteuning hebben we ook nog een vloeibare eetlust opwekker toegevoegd. Dit zal de karper nog een extra prikkel geven om over te gaan te aas opname.

Voor de finishing touch word er bij de Sub zero een potje met enzymen bij geleverd. De Sub-Zer0 is verpakt per 2,5 kg en voorzien van 20 gram Enzymen ( 8gram enzymen per kg boilies). Deze dienen maximaal 3 dagen (op kamer temperatuur) voor het vissen en/of voeren over de boilies gestrooid te worden. Zo wordt alvast het verteringsproces in start gezet waardoor je met een extreem goede, attractieve en verteerbare boilie verschijnt aan de waterkant. Wil je de boilies nog niet gebruiken en heb je wat over na je sessie, vries de boilies dan inclusief de enzymen in. Hierdoor worden de enzymen inactief, zodra ze opwarmen komen ze weer in actie.

prijs(euro): 19,95

naam: Evolution Carp Products

Plaats:Franeker

Provincie:Friesland

Telefoon:0641139169

website: Zie het winkelprofiel van Evolution Carp Products

Bestellen: Klik hier om direct naar de website van de winkel te gaan

Stuur de winkel een bericht


Betaalmethoden:

Alleen contant (in de winkel)

Betaling vooraf (stuur winkelier een e-mail)

Via Creditcard, Ideal (online via webshop van winkelier)

PayPal (klik op de Paypal button om direct te kopen)

paypal

Recente advertenties van Evolution Carp Products
Vit-Amino Aminozuren en Vitamine Liquid (24-1-2017 12:42:10)
Hoeveel karpers ga jij vangen? (27-7-2014 13:53:01)
Halibut Pellets (19-4-2014 13:21:20)
Handige Sessionpack emmer met Boilies - Booster & Pellets (4-4-2014 20:55:56)
Partij Flavours 9 liter topkwaliteit (4-4-2014 20:53:19)
Boilie Abonnement (11-1-2014 10:41:12)

Klik hier voor meer advertenties van Evolution Carp Products

terug

Klik voor orgineel Klik voor orgineel

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2017 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.