hengelspullen.nl

Hengelspullen op bezoek bij AT HENGELSPORT

Iedere hengelsportzaak in nederland kan op een gegeven moment een bezoek van hengelspullen.nl verwachten. Deze keer nemen wij een kijkje bij AT-Hengelsport in Den Helder. AT- Hengelsport is makkelijk te vinden, ondanks het feit dat er geen AT Hengelsport op de winkelpui of luifel staat vermeld. Bij de winkel is genoeg parkeermogelijkheid en het parkeren is gratis.

theo

Theo

In de winkel maken wij kennis met Theo. Theo is de eigenaar van AT Hengelsport. Theo vist zelf het liefst op snoek en dan zo licht mogelijk. "Er gaat niets boven een mooi gevecht met niet te zwaar materiaal", aldus Theo. Dat Theo van roofvissen houdt zie je ook in de winkel terug. De collectie kunstaas, molens en hengels zijn meer dan de moeite waard. Rondom Den Helder wordt ook veel op zee gevist. Dit zie je terug in de winkel.

Nieuwtjes

Theo laat mij als eerste de Bullet Streamer van SPRO zien. 'Deze streamer vangt erg goed' aldus Theo. Een aantal klanten van Theo hebben in februari grote snoeken met dit kunstaas weten te vangen. En zoals we allemaal weten, was februari 2006 voor de meesten van ons, niet echt een maand om over naar huis te schrijven.

bullet streamer

Hengels

Achter de winkel is een speciale ruimte aanwezig waar je een hengel in alle rust kan 'voelen'. Onder het genot van een lekker bakje koffie kun je dan bepalen welke hengel het best bij je past.

hengels

Ook in winkel zelf zijn hengels aanwezig. Theo helpt je graag bij het vinden van materiaal. 'Goed materiaal is belangrijk' aldus Theo, 'nog belangrijker is dat je het viswater kent en weet hoe je er vis kan vangen'.

klant

Schreeuwende duivels

Bij Theo is een mooie collectie Screaming Devils te vinden in de nieuwste kleuren. Links op de foto hieronder zie je de eerste versie van de Screaming Devil, rechts de meer recentere duivels. De zinkende en drijvende versie zijn bij Theo uit voorraad verkrijgbaar.

devil

Spro JungleFrog

Nog zo'n topper, de nieuwe Spro Jungle Frog. De Spro Jungle Frog is uitermate geschikt om over plantenbedden te vissen. De haak bevindt zich aan de bovenkant. Ieder plekje van je viswater wordt hierdoor bevisbaar.

spro

Spro RedArc

Een plaatje van een molen, de SPRO Redarc. Deze molen is nu in de aanbieding bij AT Hengelsport. De molen beschikt over 9 kogellagers + 1 naaldlager, een Dead-bolt systeem en 2 Aluminium spoelen met lijnclip. Meer info: http://www.spro.nl/NL/molens.asp?menu=255

spro

Zeemolens

De topper onder de zeemolens, de Gauvell Dakar is bij Theo uit voorraad tegen een goede prijs te verkrijgen.

zeemolen

Goedkoop

Ook als je op zoek bent naar een goedkope molen voor de zeevisserij, dan kan je bij Theo slagen. Deze Spro molen kost 15 euro.

molen

rek

Roofvisset

Voor de roofvissers heeft Theo een mooi setje in de aanbieding. Uitermate geschikt om niet te zwaar te vissen op de snoek. 'Dit setje gebruik ik zelf het liefst als ik ga vissen op snoek', aldus Theo.

roofvisset

Voor meer informatie over AT Hengelsport en de laatste aanbiedingen van Theo, bezoek het winkelprofiel van AT Hengelsport:

Theo van AT HENGELSPORT

 

Reviews & verslagen

Rebelcell 12V50 Angling li-ion accu in de praktijk
Mijn zoontje Julian had al lang de wens om eens naar Legoland in Denemarken te gaan. Ook Julian is helemaal weg van vissen, met name op roofvis vanuit de boot. Als wij gaan vissen, dan heeft hij in onze boot de boeg voor hemzelf. Nou ja voor hemzelf.. er staat een grote VMF VDC31M 105 Ah accu in zijn ‘speelveld’. Ook mijn vrouw ergert zich wel eens aan die accu, ze kan daardoor, als wij op een mooie zomerse dag een stukje gaan varen, niet op de boeg liggen zonnen.(27-8-2016 07:00:00) Lees meer..
Op bezoek bij Pega Trailers in Barneveld
Trailers zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Welke trailer je moet hebben, is afhankelijk van je boot en je persoonlijke voorkeur. Als je ooit al eens een trailer hebt gehad, helpt dat bij de keuze van een nieuwe trailer. (25-10-2015 07:00:00) Lees meer..

advertentie plaatsen

Winkelbezoek goedkopervissen
Hengelspullen op bezoek bij internet winkel Goedkoper Vissen..(30-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Test Okuma Airframe AF 7/9
Getest: De Okuma Airframe..(23-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Bezoek Van Eik Dobberbouw
Hengelspullen op bezoek bij Van Eik Dobbers in Lelystad..(18-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Vliegvisles!
Zaterdag 1 april 2006 was het dan eindelijk zover: vliegvisles..(13-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Tupperware Party.. eeeuh hengelsport party
Een feest is over het algemeen succesvol als er een hoop mensen komen en de drank rijkelijk aanwezig is..(9-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Getest: Shakespeare Odyssey 9ft 6-7 vliegenhengel
Vliegenhengels zijn op het gebied van prestatie en gevoel de meest geavanceerde hengels te koop..(6-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Hengelspullen op bezoek bij Theo van AT Hengelsport
Deze keer nemen wij een kijkje bij AT-Hengelsport in Den Helder.. (1-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Hengelspullen op bezoek bij Handy Bert
Wie droomt er niet van: een hele familie die besmet is met het visvirus.. (24-3-2006 07:00:00) Lees meer..
Er is één ding wat ik nooit zal willen missen..... en dat is vissen
Hengelspullen op bezoek bij Hengelsport Fuik.. (21-3-2006 07:00:00) Lees meer..
Getest: Abu Garcia Ambassadeur 4601 C3
Abu Garcia is niet onbekend in hengelsport land.. (19-3-2006 07:00:00)Lees meer..
Getest: ACTIVATOR 18 cm
Zo moeilijk het soms kan zijn om je kunstaas de juiste actie te geven.. (13-3-2006 07:00:00)Lees meer..
Getest: FOX JERKBAIT
Het vissen met jerkbaits vraagt om speciaal gereedschap - om jerkbaits de juiste actie mee te geven, is een goede hengel onmisbaar.. (8-3-2006 07:00:00)Lees meer..
Hengelspullen op bezoek bij Siep Tensen
Hengelspullen op bezoek bij Hengelsport Siep Tensen in Naarden.. (1-3-2006 07:00:00)Lees meer..

ouder nieuws

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2006 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy