hengelspullen.nl

Hengelspullen op bezoek bij Siep Tensen

Siep met een mooie snoek

Hengelsport Siep Tensen in Naarden is een hengelsportzaak die bij menig sportvisser bekend en geliefd is. Siep is zelf een fervent sportvisser (zie foto) en heeft al menig snoek-dame weten te verleiden. In de winkel is dit ook terug te zien - heel veel kunstaas en een ruime collectie molens en reels - sieren de schappen. Tijdens ons bezoek werden we verwelkomd door niemand minder dan Siep zelf. Hij liet ons een aantal nieuwtjes voor dit jaar zien.

Siep met een mooie snoek

Op weg naar Siep

Met de routeplanner van de ANWB op zak was de winkel van Siep Tensen vrij eenvoudig te vinden. Vanuit Amsterdam was het simpelweg de bordjes Naarden-Centrum volgen en voordat je het centrum bereikt, neem je de afslag naar links, de Bussummerstraat. Door de vlaggen die buiten de winkel van Siep hangen, is de hengelsportzaak reeds van een afstandje te spotten. Let wel op, dat je niet op de hoek van de straat gaat parkeren. De kans is dan namelijk groot dat je een vette prent onder je raam aantreft als je bij je auto terugkomt. Niet zo leuk, als je net daarvoor een paar mooie koopjes op de kop hebt getikt bij Siep.

Siep Tensen

Ruime collectie

In de winkel aangekomen trekt het schap met kunstaas onze aandacht: Strike Pro, Salmo, de befaamde Balzer baarzen, orginele Bull-Dawgs - alles is in de winkel te vinden. Door alle kleurtjes lijkt het wel een snoepwinkel.

schap vol met kunstaas

Doe mij maar een halve liter!

Ook treffen wij in de winkel van Siep de zogenaamde 'halve liters' aan van niemand minder dan Arjan Willemsen. In De Roofvis is hier al menig keer over geschreven. Volgens Arjan zou dit een onmisbaar kunstaas zijn voor de roofvisser. De halve liters zijn met de hand gemaakt van polyester. Wil je er wat mee vangen, dan dien je dit kunstaas actief te vissen. Wij hebben er meteen één aangeschaft, een testverslag zal binnenkort op hengelspullen.nl verschijnen. Naast de halve liters van Arjan zijn natuurlijk ook de geprezen Mann's shads en Lena lepels in de winkel te koop.

halve liters

Fox Jerk Bait

Fox komt dit jaar met een nieuwe reeks hengels op de markt specifiek voor de roofvisser. De "Fox Jerk Bait" op de afbeelding is 1.95m. kort en verkrijgbaar in 3 versies: licht, medium en zwaar. Het testverslag van de medium versie, die perfect is voor het vissen met jerkbaits tot 50 gram, zal binnenkort op hengelspullen.nl verschijnen.

Fox

It's my life

Ook net nieuw binnen bij Siep is "It's my Life" van Eddy Sterckx. Eddy Sterckx is een succesvolle karpervisser in België. Alleen al in België wist Eddy 85 veertigers en 3 vijftigers te vangen. En zoals Eddy zelf zegt: "alles staat in het boek geschreven zonder er een doekje om te winden". Dit boek, waar menig karpervisser lang naar uitgekeken heeft, is bij Siep per direct verkrijgbaar.

it's my life

Voor meer informatie over Siep Tensen en de laatste aanbiedingen van Siep, bezoek het winkelprofiel van Siep Tensen:

http://sieptensen.hengelspullen.nl

Siep

 

Reviews & verslagen

Rebelcell 12V50 Angling li-ion accu in de praktijk
Mijn zoontje Julian had al lang de wens om eens naar Legoland in Denemarken te gaan. Ook Julian is helemaal weg van vissen, met name op roofvis vanuit de boot. Als wij gaan vissen, dan heeft hij in onze boot de boeg voor hemzelf. Nou ja voor hemzelf.. er staat een grote VMF VDC31M 105 Ah accu in zijn ‘speelveld’. Ook mijn vrouw ergert zich wel eens aan die accu, ze kan daardoor, als wij op een mooie zomerse dag een stukje gaan varen, niet op de boeg liggen zonnen.(27-8-2016 07:00:00) Lees meer..
Op bezoek bij Pega Trailers in Barneveld
Trailers zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Welke trailer je moet hebben, is afhankelijk van je boot en je persoonlijke voorkeur. Als je ooit al eens een trailer hebt gehad, helpt dat bij de keuze van een nieuwe trailer. (25-10-2015 07:00:00) Lees meer..

advertentie plaatsen

Winkelbezoek goedkopervissen
Hengelspullen op bezoek bij internet winkel Goedkoper Vissen..(30-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Test Okuma Airframe AF 7/9
Getest: De Okuma Airframe..(23-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Bezoek Van Eik Dobberbouw
Hengelspullen op bezoek bij Van Eik Dobbers in Lelystad..(18-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Vliegvisles!
Zaterdag 1 april 2006 was het dan eindelijk zover: vliegvisles..(13-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Tupperware Party.. eeeuh hengelsport party
Een feest is over het algemeen succesvol als er een hoop mensen komen en de drank rijkelijk aanwezig is..(9-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Getest: Shakespeare Odyssey 9ft 6-7 vliegenhengel
Vliegenhengels zijn op het gebied van prestatie en gevoel de meest geavanceerde hengels te koop..(6-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Hengelspullen op bezoek bij Theo van AT Hengelsport
Deze keer nemen wij een kijkje bij AT-Hengelsport in Den Helder.. (1-4-2006 07:00:00) Lees meer..
Hengelspullen op bezoek bij Handy Bert
Wie droomt er niet van: een hele familie die besmet is met het visvirus.. (24-3-2006 07:00:00) Lees meer..
Er is één ding wat ik nooit zal willen missen..... en dat is vissen
Hengelspullen op bezoek bij Hengelsport Fuik.. (21-3-2006 07:00:00) Lees meer..
Getest: Abu Garcia Ambassadeur 4601 C3
Abu Garcia is niet onbekend in hengelsport land.. (19-3-2006 07:00:00)Lees meer..
Getest: ACTIVATOR 18 cm
Zo moeilijk het soms kan zijn om je kunstaas de juiste actie te geven.. (13-3-2006 07:00:00)Lees meer..
Getest: FOX JERKBAIT
Het vissen met jerkbaits vraagt om speciaal gereedschap - om jerkbaits de juiste actie mee te geven, is een goede hengel onmisbaar.. (8-3-2006 07:00:00)Lees meer..
Hengelspullen op bezoek bij Siep Tensen
Hengelspullen op bezoek bij Hengelsport Siep Tensen in Naarden.. (1-3-2006 07:00:00)Lees meer..

ouder nieuws

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2006 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy