hengelspullen.nl

Vissen in Noorwegen met Zeevisshop.com

[advertorial] - Steeds meer Nederlands en Belgische sportvissers kiezen ervoor om eens op visvakantie te gaan naar Noorwegen. En de meesten keren na die eerste keer nog vele malen terug! Niet verwonderlijk natuurlijk, want de vismogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, en de kans op een bijzondere vangst is dan ook vele malen groter dan hier in ons eigen landje. Om goed voorrbereid op vakantie te gaan, biedt Zeevisshop.com het ideale materiaal voor deze visserij.

Door het grote verschil in omstandigheden is er natuurlijk ook een groot verschil in het te gebruiken materiaal. Zeevisshop.com wil u in dit bericht een beetje bekender maken met de diverse materialen voor het zeevissen vanuit de boot.

Er zijn hierin grofweg 2 mogelijkheden: met natuurlijk aas en met kunstaas. Voor het vissen met natuurlijk aas wordt gebruik gemaakt van de zgn “havfiskeboom”. Dit is een soort afhouder gemaakt van stevig rvs. Aan de havfiskeboom bevestigt men een “sleppe”, een wapperlijn met diverse versiersels om de vis te lokken. Denk hierbij aan lumi tube, buzzblades, spinnerblades etc etc etc.

Speciaal voor deze manier van vissen vindt u in onze webshop diverse kwaliteitslijnen voorzien van lumi octopussen, gewone octopussen, b2-squids enzovoorts.

Het vissen met natuurlijk aas is zeer geschikt voor bijvoorbeeld de vangst van lom en leng, maar uiteraard zijn vele soorten op deze manier te verleiden.

Naast het vissen met natuurlijk aas kunt u uiteraard ook aan de slag met kunstaas: pilkers, shads, octopus jig enzovoorts. Vooral vissen als pollak en koolvis zijn echte krachtpatsers wanneer u met lichte pilkertjes en dergelijke aan de gang gaat. Neemt u dan ook altijd bijvoorbeeld een karper- of spinhengel mee voor deze visserij!

Verschillend kunstaas voor de visserij in Noorwegen: Klik hier voor meer info.

Conclusie en... meer informatie

Uit bovenstaande blijkt al dat de visserij met kunstaas niet altijd met zwaar materiaal hoeft te gebeuren. Steeds meer mensen kiezen ervoor om juist met lichtere hengels en bijvoorbeeld pilkertjes van 60-80 gram aan de slag te gaan. Ook voor deze manier van vissen bent u bij Zeevisshop.com aan het juiste adres. Zo bieden wij u bijvoorbeeld diverse kwaliteitspilkers van Dieter Eisele, welke speciaal gemaakt en uitgetest zijn voor het vissen in Noorwegen. Deze pilkertjes zijn onder andere voorzien van sterkere splitringen en dreggen.

Uiteraard is dit een heel klein deel van de mogelijkheden, maar u bent bij ons van harte welkom voor meer informatie en uiteraard voor alle benodigde materialen!

zeevisshop

shoppagina zeevisshop.com op hengelspullen

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy