hengelspullen.nl

ADVERTORIAL: Hengelwebshop.nl

[advertorial] Even een korte introductie. In januari 2008 ging hengelwebshop.nl in de lucht na een gedegen voorbereiding. Gaandeweg zijn er wat drempels te nemen en bergen te overwinnen, maar nu dik 9 maand later, kunnen we concluderen dat we de juiste stap hebben gemaakt. Vele klanten hebben ons weten te vinden en vinden ons nog steeds. En dat is super.

Mede dankzij een vernuftig inkoopbeleid kunnen we zeer scherpe prijzen hanteren. Zo importeren we exclusief voor Nederland en België Avet reels en B2 squids rechtstreeks van de fabrikant. Hengelwebshop.nl heeft zich dan ook niet genesteld in het ruime algemene aanbod van webshops, maar zich van meet aan gespecialiseerd in de zeevisserij. Omdat onze liefde met name bij het zeevissen in Noorwegen, Denemarken, IJsland en Ierland ligt, spreekt het voor zich dat we ons daar met name op richten. Dit verklaart ook de keuze voor merken. Mustad, Penn, Avet en Sunridge zijn merken die wel bekend voorkomen bij de meeste zeevissers. Solvkroken,FMX en WFT misschien minder. Desalniettemin prachtige merken en bovenal kwaliteitsproducten. Want die combinatie is wellicht het beste, goede en betrouwbare materialen voor een betaalbare prijs.

Maar dat is nog niet alles. Door de reizen die we zelf organiseren via fishingtrips.nl, worden ook veel nieuwe zaken getest. Een goed voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld de Giant Jigheads en de B2 squids. Deze artikelen hebben we zelf uitvoerig getest om de nodige ervaring ermee op te doen. Dit werkt want nu kunnen we onze klanten betere voorlichting geven. Zo profiteert iedereen mee.

Echter blijven we verder met innoveren. De markt staat niet stil, maar de fabrikanten al helemaal niet. Zo worden de nieuwe PENN Sargus en de PENN International TRQ binnenkort getest en staan er nog een aantal vernieuwde hengels met nieuwe blank en geavanceerde ogen te wachten om eens zwaar aan de tand gevoeld te worden. Dit geeft dan ook precies weer hoe wij staan tegen over de zeehengelsport, namelijk er midden in.

Conclusie en... meer informatie

Met ziel en zaligheid zullen we doorgaan met het uitbreiden en verbeteren van het geheel tevens zorgdragend dat er prachtige producten tegen messcherpe prijzen aangeboden kunnen worden. Wellicht dat we u binnenkort mogen verwelkomen als onze klant, aan onze prijzen zal het vast niet liggen!

Met visrijke groet,

Alfred Hulsebos

www.hengelwebshop.nl

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy