hengelspullen.nl

[persbericht] Sufix: Drawing the line on performance!

Met directe ingang is het topmerk Sufix toegevoegd aan Shimano’s assortiment. Shimano zal dit merk als exclusieve distributeur gaan verdelen in onder andere de Benelux. Sufix is een bekend en gerespecteerd merk bij menig visser. Met een breed aanbod aan monofiele en gevlochten lijnen, en het grote assortiment hooklinks en voorslagmateriaal, sluit het Sufix assortiment perfect aan op het bestaande assortiment van Shimano.

In het Sufix assortiment vindt u Matrix Pro. Deze gevlochten kwaliteitslijn heeft zeer goede werpeigenschappen en spoelt zeer mooi op. Door de speciale coating blijft de kleur van de lijn behouden. Deze 100% ronde Dyneema lijn is oersterk en verkrijgbaar in zowel groen als in een ‘metered color’ uitvoering; Doormiddel van de speciale Sufix multi-color inverf techniek heeft elke meter een andere kleuraanduiding, wat super handig is om afstanden en dieptes te onthouden en bepalen.

Voor de feedervisserij vindt u de bekende en zeer gewaardeerde Feeder Braid. Deze gevlochten lijn is snel zinkend, wat een must is bij het feedervissen. De lijn bezit een hoge trekkracht, is extreem soepel en duurzaam wat het werpvermogen verhoogt. Verkrijgbaar in Ultra dunne (realistische) diameters, vanaf 0,06 mm t/m 0,16 mm, op 135 meter spoelen.

De Duraflex competitie lijn is gemaakt van de allernieuwste generatie monofiel. Deze lijn heeft een ongeëvenaarde trekkracht en is extra gevoelig, wat dé perfecte combinatie is. Verkrijgbaar op spoelen van 150 en 300 meter en opgespoeld volgens het G2 Precision Winding proces; doordat de lijn gelijkmatig naast(!) elkaar is opgespoeld, ontstaan er geen beschadigingen, in tegenstelling tot het reguliere kruislings opspoelen.

Voor de karpervisserij is er de Duo Core top lijn; Gemaakt met de speciale co-extrusion technologie. Deze super lijn is volledig gecamoufleerd en is zeer sterk en duurzaam. Verkrijgbaar in 300 en 1000 meter spoelen.

Conclusie en... meer informatie

Naast deze lijnen bevat het Sufix pakket ook een heel groot assortiment onderlijnenmateriaal en leaders voor zowel de competitie, karper en zeevisserij.

Shimano

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy