hengelspullen.nl

Persbericht Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht 2006

Vissen is populairder dan ooit. Het kan niet anders of de vijfde Hengelsport- en Visbotenbeurs die van 24 t/m 26 november in de Utrechtse Veemarkthallen wordt gehouden overtreft alle voorgaande edities. Fanatieke sportvissers uit het hele land trekken naar Utrecht om er de laatste nieuwtjes op hengelsportgebied te bekijken. Groothandels, winkeliers, organisaties en bedrijven weten uit de enquête dat de beurs een hoog rapportcijfer scoort.

Deze Hengelsportbeurs wordt een groot spektakel met natuurlijk de allernieuwste producten voor 2007 en daarnaast vele spectaculaire aanbiedingen! De gemiddelde bezoeker blijft liefst 3 uur aanwezig. De auto kan gratis geparkeerd worden. Utrecht vormt drie dagen de beste stek!

Eagle en Lowrance dieptemeters van fishfinder.nl

Ook mooie aanbiedingen w.b.t. boten zijn op de beurs te vinden.

De waardering van het publiek voor de beurs komt niet vanzelf. Er wordt veel gedaan om van de beurs een echte happening te maken. De allerlaatste ontwikkelingen op hengelsportgebied staan te blinken; de informatievoorziening is optimaal dankzij de hengelsportorganisaties; de lezingen van cracks, de demonstraties en de shows. En niet te vergeten de afdeling visboten, buitenboordmotoren, visvinders en de reisbureaus met hun nieuwe exotische visreizen. De totale oppervlakte van de beurs zal ongeveer 12.000 m² bedragen. Zo’n 100 verschillende stands zijn aanwezig. Net als vorig jaar verwacht DRT organisatieburo dit jaar weer duizenden bezoekers. Wij verheugen ons op een levendige, gezellige beurs, met een druk randprogramma bomvol lezingen, activiteiten en demonstraties. Om eten en drinken hoeft niemand zich zorgen te maken. Er zijn voldoende voorzieningen voor een goed gevulde maag, terwijl het gezellige ‘visterras’ ook dit jaar weer in de planning zit.

Het nieuwste op het gebied van vaste hengels. (foto van beurs in 2005)

Dit jaar nog groter!

Aan duurzame hengelsportmaterialen zoals molens, hengels, tenten, regen- en warmtekleding, maar ook de kleinere materialen zoals voer, haken, dobbers en kunstaas, geven sportvissers jaarlijks honderden euro's uit. Ook dit jaar worden deze onmisbare zaken verkocht door de aanwezige hengelsportwinkeliers, die hun aanbod up-to-date afstemmen op ‘Utrecht’. Om enkele merken te noemen Arca-Bifa, Fox, Nash, Shimano, Spro, Shakespeare, Cormoran, Daiwa, Sensas, Maver, Browning, Rive, PB, Albatros, Grauvell, Adriolo, Pure Fishing, Rive, JVS, Berkley, Chub en Ultimate. Let vooral op de beursaanbiedingen bij deze winkeliers.

Dát is de Utrechts vijfde Hengelsport- en Visbotenbeurs; boeiend en gezellig middelpunt van sportvissend Nederland! Drie dagen lang te bezoeken in de Veemarkthallen van Utrecht. Bent u sportvisser, hengelfreak of een geïnteresseerde beginner? Noteer dan deze beurs in de agenda!

karperspullen

vliegvisspullen

Ook hengelspullen is aanwezig

Conclusie en... meer informatie

Algemene informatie Hengelsport- en Visbotenbeurs 2006

Organisatie: DRT Organisatieburo te Groningen

Locatie: Voordorphallen (Veemarktcomplex), Sartreweg 1-3 te Utrecht, postcode 3573PW
routeLokatie op kaart

Data en openingstijden:
Vrijdag 24 november: 13:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 25 november: 10:00 tot 17:00 uur
Zondag 26 november: 10:00 tot 17:00 uur

Entree prijs: Gratis parkeren!
€ 8,00- zonder kortingsbon (met kortingsbon: € 6,00)
Kinderen t/m 10 jaar gratis!

Kortingsbonnen kunt u hier vinden: www.hengelsportbeurzen.nl

Vrijkaarten kunt u hier vinden: GRATIS ENTREE

Lees ook deze reviews:

Hengelsportbeurs Maurik - de foto's

(7-9-2014)

review angling

Stop visstropers!!

(15-11-2011)

review angling

Fotoverslag beurs Utrecht ja of nee?

(7-11-2011)

review angling

Gezocht tester!

(4-11-2011)

review angling

Hengelspullen achter de kneiters aan met Hengelsport 2000

(26-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy