hengelspullen.nl

Foto's hengelsport- & visbotenbeurs Utrecht 2008 door Ron

3 dagen hebben wij rondgelopen met onze camera en kentekenstickers op deze gezellige beurs. En deze 3 dagen waren nog niet genoeg om alle stands op de Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht te bezoeken. Desalnietemin hebben we een mooie fotoreportage gemaakt en gelukkig toch met heel veel mensen gesproken. Het was een mooi weekend en wij kijken alweer uit naar het volgende evenement van DRT Organisatiebureau!

Bennie Muizelaar met een nieuw kunstaasje. Ondanks dat de beurs al lang gesloten was nam Bennie nog even de moeite om met de rEvolution op de foto te gaan. Bennie melde ons dat al het kunstaas dat hij meegenomen had naar de beurs en gedemonstreerd had in zijn speciale waterbak, uitverkocht was. En dat zegt natuurlijk wel wat over de spullen die Bennie als groothandelaar verkoopt. Bennie's wonderaas is te bewonderen op: http://www.bensfishingtackle.com/shop/

Dieter Eisele was ook op de beurs in Utrecht. Neem eens een kijkje op hun website die vooral gericht is op de zeehengelsport: http://www.dieter-eisele.de

Dit jaren waren er veel boten te bewonderen op de hengelsportbeurs in Utrecht en viel het ons op dat er steeds meer concurrentie plaatsvindt in dit segment. Wat ons betreft een zeer goede ontwikkeling aangezien hengelspullen voor aankomend jaar nog op zoek is naar een nieuwe aluminium schuit met ons logo megagroot erop.

Lekker rondstruinen op zoek naar nieuw spul.

Onze roofvisvrienden van Pike Master Lures waren natuurlijk ook op de beurs aanwezig met onder andere nieuwe jerkbaits. Het PML productnieuws zal vanaf heden ook op hengelspullen te volgen zijn.

http://www.joyoffishing.nl

Leonard Sports presenteert op de beurs: Joy of Fishing. Een uniek concept voor de groothandel waarbij duizenden artikelen via het internet besteld kunnen worden zonder de winkelier te ontzien. Hoe het precies werkt kun je het beste zelf bekijken op: joyoffishing.nl. Meer info natuurlijk binnenkort ook op hengelspullen.nl

carp specialist

Het jonge team van thecarpspecialist.nl, met de tweede van links niemand minder dan Bas van Klaveren (Marketing Spro), zie: http://www.thecarpspecialist.nl.

De voerboot van TheDiff is binnenkort ook in een kleine uitvoering leverbaar. De prijs zal rond de 400 euro liggen. Meer info www.thediff.nl

Natuurlijk was Alex (links) met de Beet ook aanwezig op de beurs. Het viel op dat er dit keer veel vrouwelijk schoon op de stand van Beet rondliep. Doe je goed, Alex!

Een nieuwkomer in hengelsportland: bluewaterfishing. Natuurlijk binnenkort ook op hengelspullen met de nieuwste aanbiedingen.

Ook Grauvell was aanwezig op de beurs. En goed nieuws voor alle hengelspullen bezoekers: Het laatste productnieuws van Grauvell zal vanaf heden ook op hengelspullen te lezen zijn! http://www.grauvell.eu

Vliegvis Vereniging Nederland was ook aanwezig.

Op de stand van Illex was ook een echte waterbak aanwezig. Bij ons verzoek om even bovenhands te werpen werd de plug met een flinke zwiep gelanceerd en belande daarbij tussen het publiek van de hengelsportbeurs. Zo zie je maar, ook de beste vissers gooien wel eens wat minder precies.

Een bekend gezicht van Wout van Leeuwen. Deze vriendelijke en gedreven snoekbaars- en vliegvisser die Catch en Release op de eerste plaats heeft staan, gaat wellicht binnenkort ons roofvis-reviewteam versterken. We houden jullie op de hoogte!

Zo snel deze mooie jongedame bereid was om voor onze lens te poseren, zo snel was ze helaas na het maken van de foto ook weer verdwenen. Helaas want zou een mooie kandidaat wezen voor de enige echte strakkelijnen.nl kalender die binnenkort eindelijk gaat verschijnen.

De jongens van de Snoek Studie Groep met hun geweldige blad Snoekerijen. Ook hengelspullen hoopt in 2009 in dit superblad te mogen staan.

Het Spro zoetwaterteam sleept titel NK Zoetwatervissen voor Korpsen in de wacht.

De gezellige man van de Telegraaf vermaakte zich met een krantje prima op de beurs.

Genoeg vaste stokken.

Een primeur van Leonard Sports is dit vliegvisvest wat tevens een drijfvest is. Best handig, vooral voor de avontuurlijk ingestelde vliegvissers onder ons.

Rond Vinkeveen heb je mooi viswater waar de snoekstand de laatste tijd weer goed moet wezen. Boek snel een huisje met visboot en wie weet geniet je al snel van 1 van nederlands mooiste watergebieden.

Ga je liever iets verder weg van huis en is zeevissen je ding, kijk dan eens op de site van vakantie-noorwegen.nl

Deze vrolijke bn-er kent natuurlijk iedereen en behoeft dan ook geen introductie. Brutaal als wij altijd zijn melden wij Marco dat hij er niet als een zoutzak bij moest staan op de foto. Gelukkig kan Marco tegen een geintje en ging even goed poseren voor de hengelspullen camera. Volgens de laatste berichten rijdt nu ook Marco rond met de hengelspullen kentekenplaatsticker op zijn auto. Topie!

Ook Colmic was met een aantal leuke viskisten op de beurs aanwezig.

Ook een erg gezellige stand was die van CARP 'R' US. Bekend en geliefd onder de karpervissers kon men ons mededelen dat vananf 2009 er een aantal spectaculaire dingen op de agenda staan. Al het laatste nieuws omtrent CARP 'R' US zal op de voet te volgen zijn op onze site. Voor nu, neem eens een kijkje op hun engelse http://www.carprus.com website.

Carp Connections is specialist in het vinden van bestemmingen voor een geslaagde visvakantie. Neem eens een kijkje op hun website: http://www.carpconnections.nl

Fishfun.nl, funny stuff voor de karpervisser. Neem zelf maar eens een kijkje bij het hengelspullen winkelprofiel van fishfun.nl of bekijk direct hun website: http://www.fishfun.nl.

Buiten vroor het bijna, de ijsjes werden desondanks goed verkocht door deze dames. Ach, wie krijgt het ook niet warm van zulke schoonheden met uitnodigende tekst op de achterkant van hun t-shirtjes.

1 van onze favoriete vrouwelijke wedstrijdvissers is toch wel Jessica. Altijd vrolijk en meer dan bereid om mee te werken aan het maken van een leuke foto.

En nu we toch bezig zijn, op deze foto zie je een ander aankomend talent uit het wedstrijdcircuit. Over Loraine Vermeulen, de Madonna look-alike van de hengelsport is hopelijk binnenkort een interview te lezen op hengelspullen.nl!

Raven had het druk op de beurs. Onder andere Shimano was in de aanbieding en vond gretig aftrek. Jeroen (Marketing Raven) heeft belooft ook snel weer op hengelspullen leuke aanbiedingen te zetten.

Ook na 3 dagen beurs wordt er nog gelachen bij de mannen van Raven.

Ahoy Hengelsport mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Binnenkort plaats Ahoy weer leuke aanbiedingen online. Ahoy is even uit de picture geweest op hengelspullen ivm. een wisseling van de wacht tav internetzaken.

De Eurocarp Group uit Hoogeveen staat bekend om haar grote aanbod aan betaalwateren. Op de website is direct een boekingsformulier in te vullen. Ook worden er in een winkeltje van de Eurocarp Group leuke dingen verkocht voor met name de karpervisser. Of deze leuke dame ook in die winkel staat is natuurlijk de vraag. http://www.eurocarpgroup.com

Scondenlijm heeft iedereen in zijn viskist. Vervelend van dit spul is dat als je in een visboot zit en je probeert bv. je shadje te lijmen, je veelal ook andere zaken lijmt dan de bedoeling is. Het mooie van deze lijm is dat droogt zonder lucht. Dus als je de delen op elkaar drukt, zit het pas vast. Best handig, vooral voor vissers met 2 linker handen.

Ook de stand van JVS werd erg druk bezocht. De kassa bleef maar rinkelen en tijd om even in de camera te kijken, laat staan om de kentekensticker van hengelspullen vast te houden voor onze cameralens, was er eigenlijk niet.

Ook Oscar van lureparts.nl was op de beurs aanwezig. Oscar heeft ons belooft leuke stukjes te sturen die interessant zijn voor de knutselende roofvisser. Dus aan alle roofvissers met 2 rechterhanden: Hou onze site de komende tijd goed in de gaten.

Natuurlijk waren er niet alleen viskisten van Colmic op de beurs. Ook de vaste stokken lagen klaar om gevoeld te worden.

In het hoekje van het beursoppervlak was DLT te vinden.

Het was lachen met het team van Harm Nuis. De broodjes frikandel werden even aan de kant gelegd voor deze geweldige groepsfoto. Hopelijk plaats ook Harm Nuis binnenkort weer een aantal leuke aanbiedingen op hengelspullen.nl, daar waren ze in de beginjaren van hengelspullen (2004) immers ook erg goed in!

Conclusie en... meer informatie

Een gezellige beurs waar iedere visser aan zijn trekken komt. Een echte aanrader voor iedereen die van gezelligheid en de hengelsport houdt. (PS. wil je ook een unieke hengelspullen kentekensticker ontvangen? Stuur dan je NAW gegevens naar ron@hengelspullen.nl en je ontvangt hem ook gratis!)

Lees ook deze reviews:

Hengelsportbeurs Maurik - de foto's

(7-9-2014)

review angling

Stop visstropers!!

(15-11-2011)

review angling

Fotoverslag beurs Utrecht ja of nee?

(7-11-2011)

review angling

Gezocht tester!

(4-11-2011)

review angling

Hengelspullen achter de kneiters aan met Hengelsport 2000

(26-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2011 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy