hengelspullen.nl

Review zeebaars-killer-: Kastmaster lepels

De Kastmaster is een lepel die al sinds de jaren '50 geproduceerd wordt door Acme Lures in Amerika. Sindsdien is er niets veranderd aan het ontwerp van de Kastmaster. Hij wordt veel gebruikt in Amerika, waar het een 'dodelijk' kunstaas is voor het vangen van grote baarzen. In Nederland is dit kunstaas ook zeer geliefd, vooral bij de kunstaasvisser op zeebaars. Dankzij Goedkopervissen.nl is de Kastmaster nu ook in Nederland per direct verkrijgbaar.

Met de Kastmaster kan op verschillende manieren worden gevist. Na een inworp, laat je het kunstaas op de gewenste diepte komen. Met name als je op diep water vist, zul je merken dat de Kastmaster snel naar de gewenste diepte zinkt. De Kastmaster kan worden binnengehaald, waarbij je je hengeltop van beneden naar boven beweegt. Bij deze beweging kun je de Kastmaster voelen bewegen. Bij de neergaande beweging haal je de lijn binnen die er bij de opgaande beweging is ontstaan. Je houdt dus altijd contact met je kunstaas. De Kastmaster kan ook goed met een jerkbeweging worden gevist.

Op een splitring na, klaar om gevist te worden.

Rechtsteeks uit America geďmporteerd door goedkopervissen.nl

De Kastmaster valt op door een aerodynamisch ontwerp. Het kunstaas is zeer nauwkeurig en ver te werpen. De Kastmaster roest niet en is door de solide constructie een kunstaas wat heel lang mee gaat. De Kastmaster wordt standaard geleverd met een dreg. Vis je op de zeebaars, dan is het aan te raden deze te vervangen door een scherpe enkelvoudige haak. Dit om de zeebaars te sparen. Meer hierover op de zeebaars website van René Sehr. De Kastmaster is verkrijgbaar in 11 afmetingen en gewichten en diverse kleuren. Hierdoor kun je onder alle omstandigheden de juiste Kastmaster inzetten.

21 gram goudkleurig

14 gram, zilverkleurig met blauw

zonder en met bucktail (veertje bij de haak)

14 gram

Sierraad of kunstaas?

Klaar voor de actie (foto is uit de binnenkort te verschijnen DVD van hengelspullen.nl)

Vissen met een lepel. De actie breng je in je kunstaas door een op- en neergaande beweging. (foto is uit de binnenkort te verschijnen DVD van hengelspullen.nl)

Conclusie en... meer informatie

De Kastmaster bestaat al meer dan 50 jaar. Het simpele ontwerp en de stevige constructie maakt het een kunstaas dat je in je viskist hoort te hebben. Dankzij goedkopervissen.nl is dit kunstaas per direct verkrijgbaar en dat is handig, september en oktober zijn immers goede maanden om zeebaars te vangen. Naast het vissen op zeebaars, kan dit kunstaas ook uitermate goed worden ingezet voor het vissen op bijvoorbeeld forel, snoekbaars, snoek en baars. Ook voor het vangen van forel aan de spinhengel, is dit kunstaas uitermate geschikt.

Goedkoper Vissen

Klik hier om direct te bestellen

Constructie/ kwaliteit: 9
Actie: 9.5
prijs: 9
Design: 9
Toepassingen: 9.5

Hengelspullen.nl Score: 8.6

Lees ook deze reviews:

Intro en actiefilmpje Musky Mania Lamprey (soft Bunt)

(23-11-2011)

review angling

(UPDATED)Gezocht tester voor Swamp Donkee!

(16-11-2011)

review angling

Nieuw van Pike Master Lures: Buster Jerk Frog

(31-5-2011)

review angling

Poison Frog series van Strike Pro

(13-4-2011)

review angling

Vissen met de Prologic Savagear Rattleshad 18cm

(3-11-2010)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy