hengelspullen.nl

(persbericht) SHIMANO RAPALA MASTERS 2009

Na de successen van vorige jaren, organiseren we in 2009 in samenwerking met Rapala en De Roofvis het lustrum van de Shimano Rapala Masters! Dit unieke en gezellige evenement zal plaats vinden van 28 oktober t/m 1 november. Dit jaar vindt de Shimano Rapala Masters wederom plaats in Duitsland. De locatie is de Müritz See ( www.mueritzfischer.de), het grootste zoetwater meer van Europa (11.700 ha!). Aangezien de Müritz See een enorme oppervlakte beslaat is een gedegen boot, die groter water aan kan, een must.

Hoofdprijs

De hoofdprijs is dit keer een geheel verzorgde vistrip naar Rügen - Duitsland, onder professionele begeleiding van Team Bodden-Angeln inclusief reis en verblijf in

“Haus am Wind” in Schaprode, op het eiland Rügen in Duitsland. Rügen is op dit moment hét snoek paradijs van Europa. Check de website van Team Bodden-Angeln voor meer informatie. Uiteraard zijn er verder nog mooie Shimano, Rapala en Baron Marine prijzen te winnen.

Reglement

De wedstrijd wordt opnieuw gevist volgens het Shimano Rapala Masters reglement waar de unieke “1 of 3 kinds” regel toe behoort. Dit houdt in dat de deelnemers minimaal 1 vis van de soorten snoek, snoekbaars en baars moeten vangen om kans te maken op een goede klassering.

Inschrijven

Op moment van publiceren (1september 2009) zijn er nog slechts 5 boten à 2 personen beschikbaar dus schrijft u snel in want vol = vol! Tel. 0341 272233 (werkdagen van 08.30-17.00 uur) E-mail: sehfish@shimano-eu.com De inschrijving sluit vrijdag 09 oktober 2009.

Het inschrijfgeld bedraagt € 335,- p.p.

Hierbij is inbegrepen:

• 4 overnachtingen in Ferienwohnung (appartementen) te Eldenburg op basis van logies/ontbijt (4 personen per appartement);

• 3x een lunchpakket;

• Afscheidsdiner;

• Benodigde vergunningen;

• Rapala/Storm kunstaas assortiment t.w.v. € 100,-;

• Ligplaats met stroomaansluiting.

Nieuw dit jaar is de beschikking over een feesttent bij de appartementen, waar het mogelijk is de avonden met elkaar door te brengen.

De inschrijfkosten dienen voldaan te worden binnen 2 weken na aanmelding op rekeningnummer 35.62.20.613 van Rabobank te Nunspeet, t.n.v. Shimano Europe Fishing Holding, o.v.v. Shimano Rapala Masters en uw inschrijfnummer.

Conclusie en... meer informatie

Bezoek de Shimano Rapala Masters website voor meer informatie.

Shimano

Shimano

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy