hengelspullen.nl

(persbericht Pure Fishing) Noorwegen / IJslanddag 2010

In 2007 hebben we in Amersfoort al eens een Noorwegendag gehouden met groot succes, nu in 2010 doen we het, na vele verzoeken nog eens over. Een gezellige dag voor sportvissers die in 2010 naar Noorwegen of IJsland gaan of nog op zoek zijn naar een visreis. Deze dag zal een informatieve dag zijn waar ervaren sportvissers en visgidsen al uw vragen kunnen beantwoorden. Samen met Raffie en Linda kunt u de laatste tips en stekken nog eens bespreken, zullen er zeekaarten aanwezig zijn en zijn er visgidsen en sportvissers aanwezig die misschien ook al eens op uw accommodatie zijn geweest.

Op deze manier kunt u samen met de medewerkers en sportvissers praten over uw visreis van 2010 of 2011. Wat is er nu mooier om stekken onder elkaar uit te wisselen, montages en tips met elkaar te bespreken en van elkaar te leren. Op deze manier kunt u nog beter voorbereid op vakantie gaan en uw visvakantie nog beter laten slagen. Neem ook gerust uw eigen favoriete onderlijn mee en bespreek deze met andere visfanaten.

Raffie en Linda komen speciaal uit Noorwegen voor deze dag om alle sportvissers die hun vakantie via http://www.vakantie-noorwegen.nl hebben geboekt eens de hand te schudden en te voorzien van nog meer service en tips. Om deze dag helemaal compleet te maken hebben we 2 winkeliers met hun Noorwegen en IJsland assortiment uitgenodigd, zo kunnen we samen met u de allerbeste materialen uitzoeken. Avicentra en Havfiske hebben beloofd speciale prijzen te maken voor deze unieke Noorwegen-IJslanddag. Tevens zal Pure Fishing aanwezig zijn om te laten zien wat zij allemaal in hun assortiment hebben, zij nemen merken mee als Penn, Berkley, Mitchell, Abu Garcia, Spiderwire en Shakespeare.

Waar?
In Werkendam vlakbij Gorinchem in het zalencomplex www.kwinter.nl
Adres: Hooftlanden 1, 4251 BE, Werkendam

Welke tijden?
De deuren van de zaal zullen Zaterdag 6 Maart om 11:00 open gaan en om ongeveer 16:00 weer sluiten.

Wie zijn er?
Raffie, Linda, Teamers van Zeevisland, visgidsen en medewerkers van Vakantie-Noorwegen.nl
Als extra zullen er medewerkers van Pure Fishing hun produkten laten zien, niet verkopen. Denk aan de merken Penn, Abu Garcia, Berkley, Mitchell, Shakespeare en Strenn. Zij nemen speciaal die materialen mee die geschikt zijn voor Noorwegen en IJsland om u zo nog een beter inzicht te geven wat deze merken allemaal te bieden hebben. Tevens zullen tijdens deze dag de Penn Pakketten worden uitgedeeld van de "Feestdagen-actie"
Ook Joop "De Molendokter" zal ook aanwezig zijn om al uw vragen over het schoonmaken en repareren van uw molens en reels te beantwoorden. Als Joop een molen of reel niet repareren kan is deze pas echt kapot.

Welke winkeliers zijn er?
Voor al uw Noorwegen en IJsland materialen www.avicentra.nl
Dieter Eisele pilkers en onderlijnen: www.havfiske.nl

Eten en drinken?
In de zaal kunt u van alles eten en drinken, denk aan broodje, gezond, broodje ham, kaas, kroket, gebakken eitje met spek, erwtensoep en tomatensoep. De prijzen van de broodjes zijn allemaal rond de 2/3 euro en een bakje erwtensoep kost 3,75 met brood en spek, dus allemaal hele leuke normale prijzen. Al het eten en drinken is voor uw eigen rekening en kan ter plaatse gewoon betaald worden.

Aanmelden?
Ja, wij willen graag dat u zich aanmeld voor deze dag, dit om een idee te krijgen wie en hoeveel vissers we kunnen verwachten. Dat is belangrijk om te weten i.v.m. de ruimte in de zaal, daar kunnen ruim 250 man in en zou vervelend zijn als er 500 man komt, dan moeten er 250 buiten staan. Dus om alles netjes en goed onder controle te hebben, moet u zich even aanmelden.

Hoe meld ik me aan?
Stuur ons een e-mail en geef aan met hoeveel personen u zult komen, geef ook uw naam door.
Klik op het volgende e-mailadres: aanmelding@zeevisland.com

Conclusie en... meer informatie

Voor alle vissers die in 2010 naar Noorwegen of IJsland gaan of nog willen boeken. Deze dag wordt georganiseerd door Raffie en Linda van Vakantie-noorwegen.nl. Op deze dag zullen alle "Penn pakketten" vd "Feestdagen Actie" worden uitgedeeld. Tevens zal er informatie gegeven worden over het "Beet/Penn IJslandfestival 2010.

www.vakantie-noorwegen.nl

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2011 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy