hengelspullen.nl

Penn- Visservice soortentoernooi uniek !!

Het Penn-Visservice vissoortentoernooi 2010 te Noorwegen gaat van 15 t/m 22 mei weer van start. Waarom uniek? Omdat het bij dit hengelsportevenement niet gaat om de meeste, de grootste of de zwaarste vis maar om wie de meeste vissoorten weet te vangen. Zo kan het dus zijn dat je met de vangst van een kleine lipvissoort net een vissoort meer scoort als nummer twee die bijvoorbeeld een imposante haai en mooie rog mocht noteren.

e hoofdprijs is een gratis, door Visservice geheel verzorgde visvakantie, naar Noorwegen om het volgende jaar de nieuw verworven titel te kunnen verdedigen. Voor de nummers 2, 3 en alle overige deelnemers geen treurnis, er is weer een prachtige prijzentafel door Penn verzorgd. Wederom een hengelsportuitdaging die aanspoort tot creatief en vooral sportief vissen in Noorwegen.
Visservice organiseert al 10 jaar visvakanties naar Noorwegen maar dan op een wel heel exclusieve manier. Een ieder die meegaat boekt niet alleen een riant onderkomen en een visboot maar wordt, naast 7 dagen volledig begeleidt op visgebied, 8 dagen in de watten gelegd. Op nog geen 15 kilometer verwijdert van de Prekerstole, de grootste toeristische trekpleister van Noorwegen, heeft Visservice aan de Boknafjorden een prachtig complex voorzien van alle denkbare faciliteiten tot inpandig zwembad aan toe.
“Men boekt bij ons geen visreis maar een visvakantie en onze gasten moeten ongestoord van al hun beschikbare vistijd kunnen genieten en op de beste stekken kunnen vissen in één van de visrijkste fjorden van Noorwegen. Onze visreizen zijn All-inclusive dus men hoeft zich nergens om te bekommeren. Brandstof voor de volledig uitgeruste boten, de boodschappen, het ontbijt, de lunch, en het diner waar we altijd veel werk van maken, en al het andere denkbare dat ten koste van de vistijd zou kunnen gaan,… dat verzorgen wij allemaal”, aldus Reier Groot, die samen met Sjoerd Schrassen, de bezielende leiding vormen van dit kleinste maar beste visreisbureau in Nederland.

Conclusie en... meer informatie

Wilt u meer weten over het Penn-Visservice vissoortentoernooi kunt u terecht op de website van www.visservice.nl en op de website van Penn.

Op de website van Penn kunt u ook de blogs lezen van het Penn Noorwegen team en de Penn/Zeehengelsport teams

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy