hengelspullen.nl

Elke visserijgek zijn eigen Vismastek

(persbericht) Grootste hengelsportbeurs van Europa presenteert interactief workshopprogramma De beste recepten voor boilies, een meet en greet met het WK team zeevissen, fotografieclinics, leren navigeren en een les in vis fileren; slechts een greep uit het nieuwe interactieve workshopprogramma dat Visma haar bezoekers deze editie voorschotelt. Met de toevoeging van vijf interactieve workshopstekken op de beursvloer krijgt het element ‘learning by doing’ gestalte op de grootste hengelsportbeurs van Europa.

Karpervissers, roofvissers, zeevissers, witvissers en vliegvissers kunnen de komende editie van Visma hun hart nog meer ophalen! Elke visserij krijgt een eigen stek van 100m2 waar dagelijks een gevarieerd interactief workshopprogramma wordt gepresenteerd door hotshots uit de hengelsport.

Visma en Uitgeverij Publishing House & Facilities tekenen voor de invulling van de stekken. “De experts uit de hengelsport zijn benaderd om een workshop voor hun rekening te nemen” aldus mede-initiatiefnemer Hans te Kloeze van Publishing House. “Grote namen als Luuk Coppens, Bram Bokkes en Henk Simonsz waren direct enthousiast over het idee om hun kennis op een interactieve manier te delen. Dankzij hen bieden we bezoekers van Visma 2010 een gevarieerd, educatief en vooral aantrekkelijk programma.”

Beursmanager André Hooijer van Ahoy Rotterdam is blij met de toevoeging van extra interactie op de beursvloer. “Visma is al 42 jaar een begrip onder hengelsporters, waar zowel fervente vissers als recreatieve hengelsporters die af en toe een hengel uitgooien zich thuis voelen. Het gevarieerde beursprogramma en het brede exposantenaanbod van Visma biedt voor ieder wat wils. Door deze editie de specialisten in de hengelsport de aandacht te geven die ze verdienen biedt Visma haar bezoekers een nog completere dag uit!”

Op de visstekken wanen bezoekers zich midden in de hallen van Ahoy Rotterdam tussen wuivend riet grenzend aan een visvijver letterlijk aan de waterkant. De één uur durende workshops vinden elke dag plaats tijdens Visma. Het complete programma per stek staat vermeld op www.visma.nl/visstekken.

Conclusie en... meer informatie

De grootste hengelsportbeurs van Europa vindt van 25 tot en met 28 maart 2010 plaats in hal 2 tot en met 6 van Ahoy Rotterdam. Ruim 80 exposanten in de categorieën groothandel, detaillist, boten en toerisme presenteren nieuwe producten, koopjes en verre visvakanties aan de ruim 20.000 bezoekers. Entree- en parkeerkaarten voor Visma zijn met korting te koop op www.visma.nl. Voor kinderen tot 13 jaar is de toegang gratis.

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy