hengelspullen.nl

Spro lanceert nieuwe watersportcatalogus 2011 online

De nieuwe, 36 pagina’s tellende catalogus van Jarvis Marine is vanaf heden te vinden op www.spro.eu. Tal van nieuwe elektromotoren en een compleet nieuwe serie bootaccessoires zijn voor het eerst te bewonderen in de nieuwe online catalogus.

Jarvis Marine

Jarvis Marine is één van de snelst groeiende bedrijven in de watersportindustrie. Sinds 2006 heeft Jarvis Marine een goede naam opgebouwd met de uitstekende range Watersnake® elektromotoren. Deze Australische tak van het bekende moederbedrijf Jarvis Walker heeft de gehele productie en assemblage van de Watersnake motoren in eigen beheer. Voordat de motoren hun weg naar de watersporter en visser vinden, worden ze aan de hand van de hoogste kwaliteitsstandaard afgebouwd en individueel onderworpen aan een uitgebreide test.

SPRO is er dan ook trots op om exclusief verdeler te zijn van Watersnake® motoren en JM watersportaccessoires voor verschillende landen van Europa.

Watersnake Elektromotoren

Het Watersnake® assortiment biedt een keur aan modellen, elke met unieke features en specificaties; van de zwaarste 80lb Bow Mount met traploze snelheidsregelingen, voetbedieningspaneel en twee afstandbedieningen tot de lichte 18lb versie voor gebruik achter een kleine opblaasboot. Eén aspect blijft echter gelijk: de motoren hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en bieden echt waar voor hun geld!

Jarvis Marine Accessoires

Na lang beraad en marktonderzoek hebben we voor 2011 besloten een compleet programma aan boot- en watersportaccessoires in ons assortiment op te nemen. Een complete serie verlichting, elektronica, pompen, lijnsoorten, elektrische ankerlieren en traileraccessoires worden voor het eerst aangeboden. Ook heeft Jarvis Marine navigatie en veiligheid hoog in het vaandel staan, met een interessant aanbod van verschillende kompassen en handige survival tools.

Conclusie en... meer informatie

SPRO BV

Voor meer informatie: Nicky van Rixel (nicky@spro.nl of 0347-320888)

Meer informatie: http://www.spro.eu

 

Spro

Lees ook deze reviews:

Update - Advertenties verschijnen nu ook op Facebook

(25-1-2015)

review angling

Nieuwe viskajaks exclusief bij Poask Hengelsport

(4-1-2015)

review angling

Winkelbezoek H2O Sports Strand Horst

(4-10-2014)

review angling

Hengel Expo 2011 België

(22-11-2011)

review angling

Foto's beurs Utrecht 2011 ONLINE

(11-11-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy