hengelspullen.nl

Hit & Run X-Safe Loodclip - NU VERKRIJGBAAR!

(persbericht) Na een voorbereidingsfase van maar liefst 2 jaar ligt de Hit & Run X-Safe Loodclip sinds deze week in de winkel. Een geweldig resultaat waar we bij Research & Development enorm trots op zijn. Door het speciale ontwerp behoren ‘kopschudproblemen’ met deze loodclip voortaan tot het verleden. Na een aanbeet zal de wartel namelijk direct los komen van de loodclip, waardoor de karper het lood niet langer kan gebruiken om de haak uit te bek te schudden.

Door de speciale werking van het Hit & Run Wartel Loodsysteem ontstaat er een dubbele beetregistratie ten opzichte van bestaande loodsystemen, waardoor zelfs de meest voorzichtige en trage aasopnames te registreren zijn. Mocht er tijdens de dril een eventuele lijnbreuk optreden dan zal de karper bij dit systeem zowel lood, hoofdlijn en eventuele voorslag kwijt raken.

Het Hit & Run Wartel Loodsysteem behoort daarmee tot 1 van de veiligste loodsystemen ter wereld. De Hit & Run X-Safe Loodclip is te gebruiken met iedere type wartellood en met vrijwel ieder type leader. Daarnaast wordt een extra rekje met pinnetjes bijgeleverd waardoor het mogelijk is om de Hit & Run X-Safe Loodclip op de traditionele manier te gebruiken. Bijvoorbeeld in uitzonderlijke gevallen waarbij loodverlies gewenst is, zoals wateren met extreme wiergroei.

De aanstaande periode zal de Hit & Run Range worden uitgebreid met het X-Safe Inline Loodsystem en enkele verschillende leaders en speciale wartels. Kijk voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing over de Hit & Run Loodclip naar het onderstaande filmpje en hou onze website in de gaten. Volgende week zal er een artikel van Martin Post op de website verschijnen met allerlei handige tips waardoor de Hit & Run Loodclips nog effectiever zal zijn.

Vraag ernaar bij u winkelier. Mochten er onverhoopt winkels zijn waar de Hit & Run Leadclip nog niet verkrijgbaar is, neemt u dan contact met ons op en dan proberen wij deze winkel zo snel mogelijk te bevoorraden.

Conclusie en... meer informatie

Hoe werken deze loodsystemen? Klik hieronder op de linkjes voor de bijbehorende filmpjes.

Hit&Run X-Safe loodclips

Hit&Run Inline

Te koop bij de volgende winkel(s) op hengelspullen.nl:


Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy