hengelspullen.nl

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

Rix Hengelsport Lutten heeft haar assortiment de laatste weken verder uitgebreid met een groot meervalpakket. Het streven is om een zo breed mogelijk pakket aan te bieden, zodat de meervalvisser alles in één keer kan vinden in de winkel en in de onlineshop.

De meerval komt steeds vaker voor in de Nederlandse wateren en vanaf volgend jaar, mag er ook in Nederland legaal op worden gevist. Dat er in Nederland al grote exemplaren worden gevangen is al een poos geen geheim meer zoals blijkt uit de verschillende vangstberichten op de diverse websites. Reden te meer dus om hier op in te spelen ons assortiment.

Merken zoals, Black Cat, Uni Cat, Berkley Catfish, Mad Cat en Jenzi , hebben een ruim assortiment met allerlei klein en groot materiaal om deze magische vis te belagen. De molens ins ons assortiment van o.a. Fin Nor en Penn kunnen de krachten die de meerval uitoefent met gemak aan .

Conclusie en... meer informatie

De meervalhengels die ons assortiment compleet maken zijn in allerlei prijsklassen vertegenwoordigd. Kijk dus gerust eens rond in onze complete shop op www.rixhengelsport.nl

Rix Hengelsport Lutten

Dedemsvaartseweg zuid 23

7775AB Lutten

0523-682740
Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • Adverteren • Contact / Colofon • Disclaimer • Privacy