hengelspullen.nl

Winkelbezoek H2O Sports Strand Horst

-Door Ron- Vlak voordat ik met Hengeslpullen begon was ik werkzaam bij Mastervolt, een organisatie die producten levert voor energievoorziening in boten en mobiele toepassingen. Uit die tijd kan ik mij H2O Sports nog herinneren als zijnde een Energyshop van Mastervolt.

Energyshops waren officiŽle verkooppunten van Mastervolt waar kwaliteit gekoppeld aan technische kennis centraal stonden. Ieder jaar ontvingen deze Energyshops specifieke trainingen van de technische engineers en productmanagers bij Mastervolt. Wat heeft dit met de hengelsport te maken? Hoewel H2O Sports zich niet specifiek op de hengelsport richt, hebben ze wel de kennis en de producten in huis voor een veilig en zeker verblijf op het water. Verder zijn ze al om 9.00 uur s'ochtends open, makkelijk bereikbaar en hebben hun eigen technische personeel in dienst. Allemaal pluspunten, dus voor mij een bezoekje waard.

In de winkel aangekomen maakte ik kennis met Michel, die samen met een compagnon eigenaar is van H2O Sports. Het bedrijf bestaat inmiddels al 20 jaar en is voortgekomen uit de technische werkplaats waar onderhoud en reparatie aan boten en motoren plaats vindt. H2O Sports is officiŽle dealer en servicepunt van Suzuki. Naast Suzuki zijn ze dealer van Nimarine producten. Dus naast Nimarine producten als buitenboordmotoren en rubberboten levert H2O Sports ook producten als Lowrance en de prijs-kwaliteit gunstige Haswing electro motoren + front-trollers.

Ik had mijn camera bij mij dus ik heb even wat foto's gemaakt van het assortiment van deze watersportwinkel. Maar het beste is natuurlijk om zelf even een kijkje te gaan nemen.

H2O Sports is eenvoudig te bereiken door de afslag 'Strand Horst' op de A28 te nemen. In de haven bij de Mc Donalds in buurt en naast Telstar (een grote surfwinkel) tref je H2O Sports aan.

Allpa bootstoelen. Ook montagemateriaal is aanwezig in de winkel.

Inklapbaar

Telescopische extenders voor de buitenboordmotor

Electromotoren van Haswell in de range van 30 tot 80 LBS

Bedrading en snoeren voor de electrische installatie in je visboot

Kleine onderdelen voor je Suzuki motor

Installatiemateriaal

De visvinders van Lowrance zijn ook in de schappen te vinden

Naast deze accu heeft H2O ook nog een aantal andere accu's in het assortiment die garant staan voor een veilige en zekere stroomvoorziening in je visboot. Neem contact op voor meer info.

Acculaders

Voor het schoonmaken van je Polyester- of aluminiumboot zijn er bij H2O Sports producten van Starbrite verkrijgbaar.

Om gebruik te kunnen maken van de helling die naast de winkel aanwezig is, kun je in het havenkantoor naast de winkel een in- en uitrijmuntje kopen. Je kunt dan 24 uur per dag gebruik maken van de helling en je auto met trailer veilig achter het hek parkeren.

Conclusie en... meer informatie

ďH2O
Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen ē Adverteren ē Contact / Colofon ē Disclaimer ē Privacy