hengelspullen.nl

Nieuwe producten van Strike Pro (advertorial)

Pike Master Lures presenteert op de Visma een aantal nieuwe producten voor het seizoen 2007. Naast de geprezen Buster Jerk serie (jerkbaits), is er vanaf heden ook een lijn producten beschikbaar voor de het spinnend en slepend vissen. De "The Walker" en de "Flexx Phantom" zijn 2 compleet nieuwe kunstaasjes. Van de geprezen "The Flexx" is nu ook een kleinere (10,5cm) versie verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze nieuwe producten van Strike Pro zijn per direct verkrijgbaar bij de winkels op hengelspullen.nl

The Walker
Is een drijvende top water lure, die zijdelings van links naar rechts beweegt en hierdoor in samenwerking met de ratels voor en hoop herrie zorgt. Tijdens het test vissen op het grote- als in cultuurwater en de poldersloten hebben de diverse rovers al veel aandacht aan deze 8,5 cm lange en 12 gram wegende plug getoond.

Een nieuwe top water lure van Pike Master Lures voor 2007: de Walker (12 gram, 8.5 cm).

The FlexX
The Flexx en The FlexX is al een bekende naam in dit rijtje, maar nu gaat het om de kleinere variant van de geroemde FlexX. Alleen nu bij een lengte van 10,5 cm en een gewicht van 20,4 gram. Alle modellen van de FlexX hebben een iets andere zwemlip gekregen waardoor de actie nog mooier wordt en er ook iets rustiger gevist me kan worden.

Flex Phantom
Last but not least is de nu al legendarische Flex Phantom. Body lengte 17 cm, totale lengte 19 cm, gewicht 85,5 gram. Deze plug met zijn Baramundi achtige uiterlijk is volgens hetzelfde fietsketting principe gemaakt zoals de "gewone" FlexX, maar door de brede zwemlip ook uitermate tergend te vissen. Zonder dat dit aan de actie iets te niet doet. Trollend, werpend, twitchend, jerkend de Flex Phantom laat zich prima vissen. De actie lijkend op dat van een echte vis zo soepel daar kan geen softbait tegen op. De eerst serie zal uitkomen in een limited edition qua kleur stelling. Ook heeft de Flex Phantom de welbekende ratel, maar nu wat doffer qua geluid. De Flex Phantom zal voor nog geen 25,- adviesprijs op de markt komen. Wat een zeer nette prijs/ kwaliteit verhouding is.

Nog een nieuw product van Strike Pro/ Pike Maste rLures, de Phantom Flex.

Conclusie en... meer informatie

Uiteraard zijn ook de nieuwe modellen voorzien van de sterke verf met beschermende laklaag die u al gewend ben van Strike Pro.

Meer informatie over de producten van Pike Master Lures is te vinden op hun website of bij de hengelsportzaken op hengelspullen.nl.

Pike Master Lures

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2011 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy