hengelspullen.nl

Nu te koop! De opvolger van de Lowrance LMS-334C iGPS: LMS-522c iGPS

Het is nog niet zo lang geleden dat wij de Lowrance LMS-334c IGPS aan een duurtest hebben onderworpen. In deze test kwam naar voren dat de 334C iGPS een mooi instument is voor de visser die op open water vist of van de gemakken van de hedendaagse technologie gebruik wil maken. Om deze groep vissers nog beter van dienst te zijn, is de 334c iGPS opgevolgd door de 'FUTURE-PROOF' LMS-522c iGPS.

De Lowrance LMS-522c iGPS start op met een nieuw intro.

De LMS-522c iGPS beschikt, in vergelijking met het model van vorig jaar, over een extra uitgang.

De nieuwe Lowrance LMS-522c-iGPS onderscheidt zicht van de LMS334c door de aanwezigheid van een extra uitgang. Deze nieuwe uitgang maakt het mogelijk een radar op de de LMS-522c-iGPS aan te sluiten. En dit is super handig voor iedereen die wel eens op open water aan het vissen is. Door de integratie van deze mogelijkheden in de LMS-522c-iGPS, is het voor iedere visboot nu mogelijk om tegen relatief lage kosten, over de meest geavanceerde apparatuur aan boord te beschikken. Ideaal dus voor de fanatieke zeevisser. Maar ook voor bijvoorbeeld snoektripjes naar Noorwegen is het ideaal om je omgeving goed in de gaten te kunnen houden.

De LMS-522c iGPS is voorbereid op je toekomst: het is mogelijk om op de LMS-522c iGPS radar te ontvangen.

Het menu (pages) van de Lowrance LMS-522c iGPS beschikt over een extra

Wat is Radar?
Radar (Radio Detection and Ranging) is een systeem dat door middel van het uitzenden en weer opvangen van weerkaatste radiostraling de afstand en positie van voorwerpen kan bepalen.Radar wordt veel gebruikt in vliegtuigen, luchthavens, militaire installaties, in de scheepvaart en in de astronomie. Radar wordt ook gebruikt om de snelheid van auto's te meten op basis van het dopplereffect. Een vergelijkbaar systeem gebaseerd op geluid of ultrageluid in plaats van radiogolven, is sonar. Door middel van sonar bepaalt een dieptemeter de diepte en kun je zien wat er onder water gebeurt.

De instellingen van je radar zijn volledig naar je eigen wensen in te stellen.

Conclusie en... meer informatie

De 334c-iGPS maakte het mogelijk om te zien wat er onder water gebeurt. De nieuwe LMS-522c iGPS beschikt naast alle mogelijkheden van de 334c-iGPS, over de mogelijkheid om een radar aan het apparaat aan te sluiten. Hierdoor kun je ook precies zien wat er boven water gebeurt. Ben je van plan een dieptemeter/ visvinder te kopen dan is de LMS-522c iGPS een goede keuze waar je jarenlang plezier van zal hebben. De mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van radar, is een groot voordeel. Heb je nu of in de toekomst niet de intentie om gebruik te gaan maken van radar, dan is het nu het moment om een nieuwe 334c-iGPS met garantie tegen een lage prijs aan te schaffen.

Voor meer informatie over de LMS-522c iGPS of 334c-iGPS: Winkelprofiel van Fishfinder.nl
De LMS-522c-iGPS op de Lowrance website: LMS-522c-iGPSEBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotorenLees ook deze reviews:

Rebelcell 12V50 Angling li-ion accu in de praktijk

(27-8-2016)

review angling

Op bezoek bij Pega Trailers in Barneveld

(25-10-2015)

review angling

In the spotlight - Rapid Marine UMS 410

(30-11-2014)

review angling

Predator tour: Yamaha sponsort de F40

(2-10-2010)

review angling

Nu te koop! De opvolger van de Lowrance LMS-334C iGPS: LMS-522c iGPS

(20-5-2007)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • Adverteren • Contact / Colofon • Disclaimer • Privacy