hengelspullen.nl

Fish Hengelsportartikelen Advertorial !

Er is goed nieuws voor de vliegbinder! Het is nu mogelijk om goedkoop en gemakkelijk bindmaterialen te bestellen voor de streamerbouw bij Fish Hengelsportarikelen. Op www.fish-store.nl kan je niet alleen van alles voor het vliegvissen vinden, ook de (streamer) vliegbinder kan nu zijn hart ophalen. Wij hebben een range aan producten die we direct op voorraad hebben en dus supersnel leveren!

Just Add H2o Products
De echt fanatieke streamer binder is bekend met h2o products. Het jonge en innoverende bedrijf levert de mooiste materialen voor de vliegbinder. Het vliegbinden wordt niet alleen leuker, het gaat ook gemakkelijker en beter met deze producten. Ze zijn ontworpen door vliegbinders, en gemaakt voor vliegbinders. Dit resulteert in makkelijk hanteerbare materialen waar je een lange tijd mee vooruit kunt. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, en bij Fish! erg voordelig geprijsd! De materialen zijn goede vervangers voor o.a bucktail en synthetics.

Het binden van een superstreamer komt voort uit ervaring, expertise en natuurlijk goed materiaal. Fish heeft de beste materialen geselecteerd waarmee je een perfecte streamer kan binden.
Fuzz Fibre
Frizz Fibre is een onmisbaar materiaal voor de snoekbinder die de betere streamers wil knopen. Het droogt snel, verliest zijn vorm en shape niet maar blijft toch erg bewegelijk in het water. Daarbij geeft het een mooie actie, en ziet er super mooi uit. Fish levert ze in verschillende kleuren en gecombineerd met slinky fibre een mooie basis voor de perfecte streamer.
Slinky Fibre

Slinky fibre komt het best tot zijn recht wanneer men deze combineert met de Frizz fibre. Het is een mooi synthetisch materiaal dat de streamer een onovertroffen volheid geeft.
Fluoro Fibre van H2o

De basis wordt gebouwd met Slinky Fibre en Frizz Fibre, daarna is het tijd voor de details. De Fluoro Fibre van H2o is een mooi stukje microfibre dat dezelfde eigenschappen bezit als de frizz en slinky fibre. Deze fibres zijn erg opvallend in het water en perfect geschikt voor kleurverlopen, gills en de flanken. Je gebruikt steeds kleine beetjes van deze fibre die een heel erg mooi effect toevoegen aan de streamer. Gebruik deze fibres op de streamer, en laat je verbazen door het verschil in vangsten!

Een mooie extra is de Gliss 'n' glow serie, deze glitter draden doen het super op de streamers. De glitters zijn zo zijn gemaakt dat ze lijken op de schubben van een vis. Voor de roofvissen een onweerstaanbaar gegeven, en voor de visser een nog grotere kans op een geslaagde visdag! Dit is een kleine greep uit ons assortiment, natuurlijk is er voor de binder nog veel meer te krijgen bij Fish Hengelsportartikelen. Denk hierbij aan materialen van Marc Petitjean, Veniard, Lazerri en Stonefly. Bij de meeste producten is de levertijd 1 tot 3 werkdagen, bij sommige producten is de levertijd iets langer.

Conclusie en... meer informatie

Om even kort samen te vatten : Fish hengelsportartikelen levert nu bindmaterialen voor de streamer binder. Producten van h2o zijn op het net alleen bij ons te krijgen, de levertijd is erg snel en de producten zijn vaak goedkoper dan in de winkel. De perfecte streamer kan worden gebouwd met de producten beschreven in de tekst, denk hierbij aan o.a : Frizz fibre, Slinky Fibre en de Gliss 'n' Glow.
Ga dit jaar goed voorbereid weg en koop al het vliegvis/vliegbind materiaal bij fish hengelsportartikelen.

Fish-Store

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2011 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy