hengelspullen.nl

  • Alle winkels
  • Winkelprofiel
  • (Deze pagina is 51483 keer geladen)

Contact persoon:

Telefoon nummer: 038-4215897

Fax: 038-4217746

Adres: Van Karnebeekstraat 73 8011JD Zwolle

Provincie

Website: http://www.zunnebeld.nl

Producten, acties & aanbiedingen

molens (2) werphengels (4) kleding (1) kunstaas (11) netten (1) accessoires (1) electro (1) overige spullen (2) speciale akties (3)

Spro Insync 2.0 734BC MH
Sterke allround hengels met een universele actie en werpgewicht voor het vissen met een diversiteit aan kunstaas. Dankzij de korte deeltjes en de minimale transportlengte zijn dit de ultieme hengels...
Fox Terminator® Easy Twitch & Jig
Twee echte ‘specialisten’ met een extreme gevoeligheid! Deze serie bestaat uit twee extreem snelle spinhengels voor het werpen vissen met shads en pluggen. Iedere kunstaasvisser vindt in...
Shimano Lesath CX 2.70M MH
De Shimano Lesath CX behoord tot de absolute top in technologie, design en prestatie. Hij heeft een zeer snelle topactie en buigt mooi door in het midden wanneer u de hengel onder druk zet. Het Power...
Strategy Edge 2,75 Cork
Een traditionele karper hengel zo is af te zien aan deze top hengel afgebouwd met kurk op een ranke blank met sic ts geleide ogen.
Aanbieding 1 tot 4 van totaal 4 aanbiedingen

Terugkeren naar overzicht hengelsportzaken

De lokatie van de winkel:

omschrijving van de winkel:

Op 1 mei 1926 werd Zunnebeld in Zwolle opgericht door Doris Zunnebeld, de grootvader van de huidige eigenaar Henk Zunnebeld. In vroeger tijden bestond de handel uit postduiven, eieren, vogels en zaden. De winkeloppervlakte bedroeg slechts een bescheiden 25 vierkante meter.

Het personeel van Zunnebeld ZwolleSinds 1926 is er veel gebeurd. In 1954 verhuisde de dierenwinkel naar de overkant van de Van Karnebeekstraat, terwijl de aquariumwinkel op de oude plek bleef. Vervolgens werd in 1984 de aquariumafdeling flink vergroot naar 125 m2. In 1993 maakte de dierenwinkel een flinke sprong vooruit en verviervoudigde in grootte. Vijf jaar later, in 1998, maakte ook de aquariumwinkel de overstap naar de overzijde van de straat. De dierenwinkel werd nog eens ruim twee keer zo groot en kwam er ook een klein hoekje met hengelsport bij. In 2001 vond weer een ingrijpende verbouwing plaats en ging de winkelruimte naar maar liefst 800 m2. Vandaag de dag neemt hengelsport met zo’n 400 m2 een prominente plaats in onze winkel in.


Een dieren- en hengelspeciaalzaak van formaat

Je ziet het zelf, in de loop der tijd is de winkel uitgegroeid tot een dierenspeciaalzaak van formaat met een aquariumafdeling en een grote hengelsportafdeling. Niet alleen in oppervlakte, maar ook in naam is Zunnebeld de grootste dierenspeciaalzaak van de wijde regio. In bijna 90 jaar is er veel veranderd. Maar niet de vakkennis van de medewerkers en het persoonlijk advies dat je krijgt. Dat is nog steeds van een onverminderd hoog niveau. Niet zo vreemd dat klanten van heinde en verre naar Zunnebeld komen.

Of je nu voor onze dieren, onze aquaria of onze hengelsportartikelen komt, op iedere afdeling tref je gespecialiseerde vakmensen die je met plezier helpen en je vragen beantwoorden.

Graag tot snel bij Zunnebeld, in onze winkel of in onze webshop!

Ervaring(en) met deze winkel:

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2018 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.