hengelspullen.nl

  • Alle winkels
  • Winkelprofiel
  • (Deze pagina is 87290 keer geladen)

Contact persoon:

Telefoon nummer: 058 284 47 10

Fax: 058 284 47 19

Adres: Apolloweg 16 8938 AT Leeuwarden

Provincie Friesland

Website: http://www.blueblizz.com

Producten, acties & aanbiedingen

complete sets (3) molens (16) reels (9) vaste stokken (5) werphengels (22) kleding (12) kunstaas (18) netten (10) opbergen/zitten (41) accessoires (38) electro (7) boten/ bootonderdelen (11) overige spullen (16) speciale akties (10)

Complete SPRO Karperset
Complete SPRO Karperset voor maar 119,95. Perfect voor de beginnende karpervissers. Kijk snel op onze site voor meer informatie!
119,95
Sea Grip handschoenen : Nieuw bij BlueBlizz
Deze Sea Grip handschoen is gedeeltelijk gemaakt van kevlar, deze stof is ondoordringbaar voor haken, tanden of stekels. Het is altijd weer een beetje spannend als je een snoek uit het water moet...
Visparaplu''s vanaf 25,95
Bent u de regen ook zo beu? Koop een visparaplu bij BlueBlizz en zie de zon weer schijnen doordat u uw favoriete hobby comfortabel uit kunt oefenen! Er is al een visparaplu vanaf 25,95 euro. Kijk...
Nu bij BlueBlizz : Mac Fishing Bellyboten en accessoires
Nieuw in het assortiment van BlueBlizz zijn de bellyboten van Mac Fishing. Inmiddels hebben deze Belly Boten een naam opgebouwd onder de specialisten. Kijk snel verder op onze website voor meer...
n.v.t. (niet van toepassing)
Nieuw bij BlueBlizz : elektromotoren van Albatros
Er is al een Albatros Silent Marine Elektromotor vanaf 199,95 euro leverbaar. Kijk snel verder op onze website voor alle informatie en de grootste collectie Elektromotors van Nederland en...
199,95
Sevylor Fishunter Opblaasbare Visboten
Er is al een Fishunter vanaf 99,95 euro leverbaar. Ideaal voor het uitvaren van lijnen. Ook alle accessoires hebben wij leverbaar voor deze boten.
99,95
Ook zeevislood bestel je eenvoudig online bij BlueBlizz
Al vanaf 1,60 euro. Lees snel verder op onze website over alle soorten lood voor het zeevissen.
Berkley Whiplash Crystal
Bestel deze toplijn vanaf 14,95 online op onze website. Binnen 24 uur geleverd!
14,95
Berkley Onthaaktang
Bent u op zoek naar de beste onthaak tang? Zoek dan niet verder wij hebben hem! Kijk snel verder op onze website.
43,95
Abu Ex Pro (wat een molen!)
Een topmolen voor een betaalbare prijs? Kijk snel verder op onze website naar de specificaties van de Abu Ex Pro!
44,00
Volgende Laatste
Aanbieding 1 tot 10 van totaal 217 aanbiedingen

Terugkeren naar overzicht hengelsportzaken

De lokatie van de winkel:

omschrijving van de winkel:

BlueBlizz heeft een breed assortiment Sport-, Outdoor-, Hengelsport-, Fiets- en Vrijetijds-artikelen. Het assortiment bevat meer dan 120 bekende A-merken.

De doelgroep van BlueBlizz is breed en heeft één gemeenschappelijk kenmerk : een actieve levensstijl. Service staat hierbij voorop, de medewerkers zijn verbonden met hun klanten en hebben passie voor de branche waarin BlueBlizz actief is : WE LOVE SPORTS!

Ondanks de “verkoop op afstand” zoals bij een internetwinkel het geval is, hecht BlueBlizz veel waarde aan het contact met de klant. Het team op de afdeling support wordt voortdurend van nieuwe kennis voorzien om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Veel aandacht wordt hierbij aan bereikbaarheid en accuratesse besteed.

Alle producten worden overzichtelijk in hun eigen gebruiksspecifieke en specialistische omgeving aangeboden met veel aandacht voor productinformatie. Het doel hierbij is om het winkelen op onze site voor u aantrekkelijk en gemakkelijk te maken. Daarbij wordt het nu al ruime assortiment bijna dagelijks uitgebreid met nieuwe producten of merken. Voor wat betreft de "fishing-producten" proberen we u via hengelspullen.nl op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van ons aanbod.

Ervaring(en) met deze winkel:

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2018 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.