hengelspullen.nl

  • Alle winkels
  • Winkelprofiel
  • (Deze pagina is 129839 keer geladen)

Contact persoon:

Telefoon nummer: 058 284 47 10

Fax: 058 284 47 19

Adres: Apolloweg 16 8938 AT Leeuwarden

Provincie Friesland

Website: http://www.blueblizz.com

Producten, acties & aanbiedingen

complete sets (3) molens (16) reels (9) vaste stokken (5) werphengels (22) kleding (12) kunstaas (18) netten (10) opbergen/zitten (41) accessoires (38) electro (7) boten/ bootonderdelen (11) overige spullen (16) speciale akties (10)

Complete SPRO Karperset
Complete SPRO Karperset voor maar 119,95. Perfect voor de beginnende karpervissers. Kijk snel op onze site voor meer informatie!
Bestel nu forelvisartikelen! Snel en Voordelig Online!
Bestel nu Forelvis artikelen snel en voordelig online van alle topmerken! Wij bereken vanaf 50 euro geen verzendkosten en leveren uit onze ruime voorraad veelal binnen 24 uur uw bestelling per TNT...
Abu Excellence Forelset Hengel + Molen
Forelvissen wordt steeds populairder in ons land. Vaak wordt forelvissen naast een andere discipline uitgeoefend en zoeken hengelsporters om deze reden een complete set met een goede...
Aanbieding 1 tot 3 van totaal 3 aanbiedingen

Terugkeren naar overzicht hengelsportzaken

De lokatie van de winkel:

omschrijving van de winkel:

BlueBlizz heeft een breed assortiment Sport-, Outdoor-, Hengelsport-, Fiets- en Vrijetijds-artikelen. Het assortiment bevat meer dan 120 bekende A-merken.

De doelgroep van BlueBlizz is breed en heeft één gemeenschappelijk kenmerk : een actieve levensstijl. Service staat hierbij voorop, de medewerkers zijn verbonden met hun klanten en hebben passie voor de branche waarin BlueBlizz actief is : WE LOVE SPORTS!

Ondanks de “verkoop op afstand” zoals bij een internetwinkel het geval is, hecht BlueBlizz veel waarde aan het contact met de klant. Het team op de afdeling support wordt voortdurend van nieuwe kennis voorzien om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Veel aandacht wordt hierbij aan bereikbaarheid en accuratesse besteed.

Alle producten worden overzichtelijk in hun eigen gebruiksspecifieke en specialistische omgeving aangeboden met veel aandacht voor productinformatie. Het doel hierbij is om het winkelen op onze site voor u aantrekkelijk en gemakkelijk te maken. Daarbij wordt het nu al ruime assortiment bijna dagelijks uitgebreid met nieuwe producten of merken. Voor wat betreft de "fishing-producten" proberen we u via hengelspullen.nl op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van ons aanbod.

Ervaring(en) met deze winkel:

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2018 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.