hengelspullen.nl

  • Alle winkels
  • Winkelprofiel
  • (Deze pagina is 130859 keer geladen)

Contact persoon:

Telefoon nummer: 058 284 47 10

Fax: 058 284 47 19

Adres: Apolloweg 16 8938 AT Leeuwarden

Provincie Friesland

Website: http://www.blueblizz.com

Producten, acties & aanbiedingen

complete sets (3) molens (16) reels (9) vaste stokken (5) werphengels (22) kleding (12) kunstaas (18) netten (10) opbergen/zitten (41) accessoires (38) electro (7) boten/ bootonderdelen (11) overige spullen (16) speciale akties (10)

De Laatste SPRO Aruku Ratelpluggen van 10,95 voor 4,95 euro!
Sla je slag en pak de laatst beschikbare SPRO Aruku ratelpluggen. Diverse maten en kleuren leverbaar en meer dan 50% korting. Kijk snel verder op onze website!
4,95
Berkley Weegschaal 35LB
Deze Berkley weegschaal weegt zeer nauwkeurig het gewicht van iedere vis! Bestel deze weegschaal en meer dan 20 andere modellen visweegschalen online in onze webshop!
44,95
Abu Blue Max
Deze reel heeft werkelijk alles! Bestel de Abu Blue Max snel online in onze webshop!
58,00
Nieuw in ons assortiment : Abu Cardinal
Kijk snel verder op onze webiste voor meer informatie over deze geheel vernieuwde klassieker! Eén blik op deze molen zegt genoeg, u staat oog in oog met een echte vismachine!
n.v.t. (niet van toepassing)
Leatherman Skeletool nu voor maar 74,95!
Een van de lichtste en meest veelzijdige tool van Leatherman. Geschikt voor alle doeleinden en overal mee naartoe te nemen. Nu wel extra voordelig : kijk snel verder op onze website!
74,95
Viskoffers? Wij hebben de grootste collectie!
Kijk snel verder op onze website voor de grootste collectie viskoffers. Berg u materiaal overzichtelijk op in een van de koffers van D.A.M., Albatros of Plano!
Rubber schepnetten vanaf 22,95 euro!
Wij hebben een grote collectie schepnetten voor het roofvissen. Kijk snel verder op onze website!
Rapala Clackin''Rap
Wij hebben alle kleuren en maten leverbaar van deze lawaai-maker. Kijk snel verder op onze website!
10,50
Berkley Hengelsteunen
Wij hebben de complete collectie hengelsteunen van Berkley. Eenvoudige montage op uw boot. Kijk snel verder op onze website
Plano Opbergkoffers
Wij hebben het complete assortiment van Plano. Bestel snel en voordelig online. Kijk snel verder op onze website!
Eerste Vorige Volgende Laatste
Aanbieding 11 tot 20 van totaal 217 aanbiedingen

Terugkeren naar overzicht hengelsportzaken

De lokatie van de winkel:

omschrijving van de winkel:

BlueBlizz heeft een breed assortiment Sport-, Outdoor-, Hengelsport-, Fiets- en Vrijetijds-artikelen. Het assortiment bevat meer dan 120 bekende A-merken.

De doelgroep van BlueBlizz is breed en heeft één gemeenschappelijk kenmerk : een actieve levensstijl. Service staat hierbij voorop, de medewerkers zijn verbonden met hun klanten en hebben passie voor de branche waarin BlueBlizz actief is : WE LOVE SPORTS!

Ondanks de “verkoop op afstand” zoals bij een internetwinkel het geval is, hecht BlueBlizz veel waarde aan het contact met de klant. Het team op de afdeling support wordt voortdurend van nieuwe kennis voorzien om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Veel aandacht wordt hierbij aan bereikbaarheid en accuratesse besteed.

Alle producten worden overzichtelijk in hun eigen gebruiksspecifieke en specialistische omgeving aangeboden met veel aandacht voor productinformatie. Het doel hierbij is om het winkelen op onze site voor u aantrekkelijk en gemakkelijk te maken. Daarbij wordt het nu al ruime assortiment bijna dagelijks uitgebreid met nieuwe producten of merken. Voor wat betreft de "fishing-producten" proberen we u via hengelspullen.nl op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van ons aanbod.

Ervaring(en) met deze winkel:

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2018 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.