hengelspullen.nl

  • Alle winkels
  • Winkelprofiel
  • (Deze pagina is 15814 keer geladen)

Contact persoon:

Telefoon nummer: 06-48261962

Fax:

Adres: Pastel 62 2907 ZD Capelle ad IJssel

Provincie Zuid-Holland

Website: http://www.markerworld.nl

Producten, acties & aanbiedingen

molens (1) netten (1) opbergen/zitten (1) electro (1) overige spullen (2)

Meccanica Vadese... MARKERWORLD.NL ~ The Online Carp Store
Ja, ze zijn aan de prijs, maar deze koop je voor het leven.De absolute top op rodpod gebied. Bij dit model is het zelfs mogelijk de 4 centrale poten te verplaatsen naar begin en eind. Dit zorgt voor...
Aanbieding 1 tot 1 van totaal 1 aanbiedingen

Terugkeren naar overzicht hengelsportzaken

De lokatie van de winkel:

omschrijving van de winkel:

Home van de website:
Dit wordt alweer het derde voorwoord in 2 jaar tijd en we kunnen je eerlijk vertellen... dat valt niet mee. De ontwikkelingen gaan snel en we hebben zoveel nieuwe producten, dat we het allemaal niet hier kunnen noteren. Laten we maar proberen het kort en bondig te houden, er is nog genoeg te lezen en bekijken op onze website.

Toen we in 2006 startten met het maken van staafmarkers, in zeer beperkte hoeveelheid, hadden we echt geen idee wat voor gevolgen dat zou hebben. In enkele jaren is de productie opgelopen naar honderden per jaar en dat doen we volledig in eigen beheer. The Perfect Marker staafmarkers zijn alleen via onze website te bestellen. Dat dit artikel nog steeds ons troetelkindje is zal duidelijk worden wanneer je het tabje "The Perfect Marker" opent en je de enorme hoeveelheid mogelijkheden ziet om de staafmarker zelf samen te stellen. Helemaal naar jouw wensen!

De officiële MarkerWorld website gaat echter pas in 2010 online. Het assortiment is dan al een beetje uitgebreid met een enkele rodpod en wat molens. Dat de naam MarkerWorld inmiddels niet meer de volledige lading dekt zal duidelijk worden wanneer je de tabjes "The Baits", "The End" en "The Hardware" opent. Een prachtig assortiment met artikelen die qua prijs-kwaliteitverhouding stuk voor stuk een dikke voldoende scoren.

Verwacht bij ons niet 36 verschillende hengels en 68 verschillende haakjes.... wij geven het ruiterlijk toe, we zijn een beetje eigenwijs. Door het team heel veel te laten testen en regelmatig overleg over de testresultaten te hebben, kunnen wij artikelen opnemen die alleen voldoen aan onze hoge eisen. Wanneer we de verkoopprijs dan ook nog interessant kunnen maken, zal het product opgenomen worden in ons assortiment. Onze andere manier van werken blijkt ook uit het feit dat wij gewoon telefonisch bereikbaar zijn, e-mail binnen 24 uur beantwoorden en de aankoop kun je ook bij ons afhalen. Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Lees het gastenboek maar eens… ons visite kaartje.

Tenslotte attenderen wij je graag op de nieuwsbrief. Bij registratie of bestelling kun je aangeven of je deze wilt ontvangen. Er staat geen vaste tijd voor het versturen van deze nieuwsbrief; we verzenden hem wanneer er wat speciaals te vertellen is en meer dan 6 keer per jaar zal het niet worden. Vink het dus even aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Veel plezier met winkelen!

Namens het MW-team,
Erwin Krijgsman

Ervaring(en) met deze winkel:

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2018 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.