hengelspullen.nl

gratis advertentie plaatsen

Het team van hengelspullen.nl

Koldeweid, Ron, geboortedatum 22 januari 1973, woonachtig te Haarlem (Noord-Holland), uitgever hengelspullen.nl, reviewer roofvis
Ron Koldeweid visserij specialiteit Snoek, snoekbaars en sinds kort (met dank aan Willem) roofblei
ervaring met schrijven hengelspullen.nl
Favoriete vismerk CJW
Favoriete hengelsportwinkel Alle hengelsportzaken op hengelspullen.nl
Beste hengelsport aankoop ooit CJW Light jerkbaitstok, Busterjerk II 80gram jerkbaitstok, Devil's Own shads (7.5cm geel!), Buster Jerk II C35, Little Ernie, Sizmic Toad.
Mooiste viservaring Roofbleivissen met Willem in het oosten van het land, Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen op de Ankeveense plassen en trollen met de Koopmannetjes.
% van de week met vissen bezig soms 0 uur, soms 24 uur per dag
Andere Hobbies en interesses Windsurfen, Kitesurfen, fotografie
Wens ten aanzien van hengelsporthobby Harde aanpak stroperij. Minder beroepsvisserij.
     
Lampe, Willem, geboortedatum 10 september 1958, woonachtig te Ommen (Overijssel), reviewer roofvis
Willem Lampe visserij specialiteit Roofvissen, enkel met kunstaas.
ervaring met schrijven Voor diverse clubbladen, af en toe voor dagbladen en al meer dan 13 jaar voor een plaatselijk huis-aan-huisblad sportberichtgever en wekelijks columnist onder de naam 'Lampie' en reviews voor hengelspullen.nl
Favoriete vismerk Spro
Favoriete hengelsportwinkel Rix hengelsport in Lutten
Beste hengelsport aankoop ooit Diverse topwateraasjes, zoals de Salmo Pop, de popper van Lucky Craft, die zorgen bij het vissen op roofblei voor onvergetelijke vismomenten vanwege het visuele aspect, qua hengel de Spro Passion (2-12 gram) in combinatie met de Spro Melissa, de combi weegt niets en schenkt veel hengelsportplezier tijdens het jagen op roofblei
Mooiste viservaring Het drillen en vangen van 70+ roofbleien vooral vanwege de aanbeten is nog mooier dan het vangen van kapitale baarzen, snoeken en snoekbaarzen.
% van de week met vissen bezig In de zomermaanden vis ik op 4, 5 dagen enkele uurtjes per sessie in de wintermaanden veel minder en vooral afhankelijk van het weer, ik houd niet van vissen wanneer het vriest of zelfs wanneer het rond het vriespunt is.
Andere Hobbies en interesses De natuur in het algemeen, vogels, planten en vissen, voetbal (zelf altijd gedaan en nu elftalleider bij OVC'21 in Ommen, bezoek tevens graag een wedstrijdje uit het betaalde voetbal/Ajax), muziek (ik bezoek graag een concert er zijn leuke podia in Oost-Nederland, in mijn jongere jaren bezocht ik graag festivals, zoals Lowlands, Pinkpop en dergelijke) en ik pak graag een biertje in gezelschap van bekenden uit de hengelsportwereld, voetbalwereld of muziekwereld.
Wens ten aanzien van hengelsporthobby Ik hoop mijn passie en kennis over te kunnen dragen aan mijn kleinzoon Lenn Willem!
   
Sehr, Rene, geboortedatum 8 maart 1961, woonachtig te Velsen, reviewer zeevis
Rene Sehr visserij specialiteit Zeevissen en vliegvissen op zee
ervaring met schrijven Ja, Zeehengelsport, 4 eigen websites over o.a. vissen en regelmatig artikel in andere binnen en buitenlandse bladen.
Favoriete vismerk NIET MERKGEBONDEN, GELUKKIG NIET....
Favoriete hengelsportwinkel Het World Wide Web
Beste hengelsport aankoop ooit 2 ZZiplexhengels en mijn eerste vliegvishengel
Mooiste viservaring Ik heb er zeer veel, maar elke visstrip is voor mij het begin van een nieuw avontuur!
% van de week met vissen bezig Soms elk moment van de dag (visvakantie) maar een gemiddelde is erg moeilijk aan te geven
Andere Hobbies en interesses Fotograferen, zowel nautisch als vissen en het spelen van badminton.
Wens ten aanzien van hengelsporthobby  
     
Vogels, Frans, geboortedatum 31 december 1959, woonachtig te Son en Beugel, reviewer barbeel
Frans Vogels visserij specialiteit Barbelen, feederen, vaste stok
ervaring met schrijven Schrijven voor clubblad eigen vereniging, schrijven voor Witvistotaal, hengelspullen.nl en mijn eigen site barbelen.nl.
Favoriete vismerk Shimano, Korum, Pallatrax en DB
Favoriete hengelsportwinkel Glaudemans Den Bosch, de oude toren Eindhoven, de stek Eindhoven
Beste hengelsport aankoop ooit Olympic Witvis hengel van 11 meter, onverslijtbaar!!
Mooiste viservaring Sinds ik het barbelen ontdekt heb, weet ik wat ik de 40 jaar daarvoor gemist heb in het vissen.
% van de week met vissen bezig 35%
Andere Hobbies en interesses voetbal, fotograferen, gezin, website
Wens ten aanzien van hengelsporthobby  
     
Beelen, Pieter, geboortedatum 13 januari 1985, woonachtig te Velp(Gelderland), reviewer karper
Pieter Beelen visserij specialiteit Karper, verder erg allround.
ervaring met schrijven Magazines: Beet, Karper & het visblad.
Favoriete vismerk Geen directe voorkeur
Favoriete hengelsportwinkel De Hengelsportreus (Drempt)
Beste hengelsport aankoop ooit Een Zodiak. Nu zijn alle karpers binnen vangstbereik!
Mooiste viservaring Wintervissen op grote karpers
% van de week met vissen bezig Heel veel. Voor hobby en studie.
Andere Hobbies en interesses Fitness, stappen en fotografie.
Wens ten aanzien van hengelsporthobby Betere regeling wat betreft nachtvissen in Nederland!
     
Rijkers, Rob, geboortedatum 20 februari 1986, woonachtig te Velp(Gelderland) studie/Gemert (Noord-Brabant)
Rob Rijkers visserij specialiteit Karper en barbeel. Verder voel ik me in andere verschillende takken van visserij ook thuis.
ervaring met schrijven Eigen website, reviews van computerhardware en beheers- onderhouds- en aanlegplannen schrijven voor natuurbeheerders.
Favoriete vismerk The Beast - Crown Carp (wat een super hengels!!)
Favoriete hengelsportwinkel De Hengelsportreus (Drempt), DB hengelsport (Helmond) en Bisschops/Discus (Gemert).
Beste hengelsport aankoop ooit Mijn snoekbaarshengeltje - DAM Speci Zander . Hij was maar !20 euro! voor een super lichtgewicht parabolisch 2,70m hengeltje, en ik heb hem werkelijk al voor ontelbaar verschillende vissoorten en manieren van vissen gebruikt met succes. Door de zachte actie kun je ook met kleinere vissen gruwelijk veel plezier en sport beleven.  Verder heb ik net een week een Humminbird RF30 smartcast visvinder welke me ook super bevalt. Ineens komt er een hoop duidelijkheid aan het licht over je favoriete stekjes, en nieuwe stekjes op nieuwe plekken zijn zo ook makkelijker te bepalen. Oh ja en natuurlijk mijn tent die ik nu een jaar heb. Het is een gruwelijk grote Quad 2 men Continental van JRC. Echt een super makkelijk ding om op te zetten, lekker groot (ruimte voor 2 stretchers plus een hoop zooi!) en echt een super aanvulling voor de langere sessies op mijn parapluutje + wrap. Mijn broertje kan er zo ook makkelijk bij als we samen weer eens een nachtje pakken aangezien hij zelf geen vistent heeft.
Mooiste viservaring Het vangen van mijn eerste metersnoek, en het vangen van mijn vorige 3 Personal Best qua karper door de jaren heen(26 pond, 32p en 40,5p). Met name bij die laatste vangst heb ik heel wat meer moeite voor gedaan, en kwam dus ook veel meer emotie bij vrij. Ik denk dat de mensen in de buurt ‘s nachts (ongewild) hebben kunnen meegenieten van mijn vreugdekreten en vreugdedansje!
% van de week met vissen bezig Ligt aan een combinatie van het weer en hoe druk ik het heb met studie etc. Soms als het super weer is en eigenlijk voor school moet werken kan ik het toch niet laten. Verder als ik niks te doen heb zit ik óf bij vrienden óf in de sportschool óf ik ben vissen. Omdat ik zo veel verschillende vissoorten bevis en voor elke soort een ander geschikt(er) moment vind, ben ik toch wel een aantal avondjes/middagjes per week gemiddeld kwijt. Voor de karper als het mogelijk is gemiddeld een nachtje per week.
Andere Hobbies en interesses Natuurfotografie, vrouwen, uitgaan en fitnessen. Ik weet niet onder welke categorie het valt, maar met mijn huisgenoten en vrienden daar, gezellig samen eten en ‘s avonds samen een biertje drinken en ouwehoeren, maakt de studie ook een heel stuk draagzamer en het leven daar een stuk fijner!
Wens ten aanzien van hengelsporthobby Op verschillende wateren een beter nachtvisbeleid en/of algeheel beleid. Minder beroepsvisserij. En tenslotte nog een betere regeling ten opzichte van bepaalde buitenlandse personen die sommige wateren compleet aan gort helpen, door het leeg te vissen en mee naar huis nemen. Heb om die reden al veel prachtige wateren de vernieling in zien gaan, en vanzelfsprekend de vangsten ook dramatisch achteruit zien gaan!
Ook hengelspullen reviewer worden? We missen nog een reviewer voor het witvissen en vliegvissen. Stuur ons een e-mailtje! ron@hengelspullen.nl

 

© 2004 - 2009 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy