hengelspullen.nl

  • Alle winkels
  • Winkelprofiel
  • (Deze pagina is 25450 keer geladen)

Contact persoon:

Telefoon nummer: 030-6061009

Fax:

Adres: Winkelcentrum Hoogzandveld 32 3434 EE Nieuwegein

Provincie Utrecht

Website: http://www.dierending.nl

Producten, acties & aanbiedingen

complete sets (1) molens (1) reels (1) vaste stokken (1) werphengels (1) kleding (1) kunstaas (1) netten (1) opbergen/zitten (1) accessoires (1) electro (1) overige spullen (1)

Breed assortiment voor jeugd- en recreatief hengelsporters
Bij Dier & Ding in Nieuwegein voeren we een gedeelte van het Duitse PALADIN assortiment. PALADIN is al meer dan 25 jaar één van de marktleiders op het gebied van productie en verkoop...
Aanbieding 1 tot 1 van totaal 1 aanbiedingen

Terugkeren naar overzicht hengelsportzaken

De lokatie van de winkel:

omschrijving van de winkel:

Dieren- en hengelsportspeciaalzaak Dier & Ding Hoogzandveld in Nieuwegein heeft een uitgebreide hengelsport afdeling, die in 2014 zelfs vergroot is. Het assortiment is afgestemd op de betaalbare behoefte van de recreant en de jeugdsportvisser.

Onze hengelsportspecialist geeft desgewenst graag een vrijblijvend advies. Maar ook de meer ervaren sportvisser, gericht op karper, witvis of roofvis, is bij Hengelsport Hoogzandveld aan het juiste adres. Zelfs voor de wedstrijdvisser of ervaren specialist kan een bestelling op maat gedaan worden. Zo zijn er al vele wedstrijden gewonnen met ons voer, wat in verschillende formaten - ook 14 kg zakken voor het zelf mengen - en smaken beschikbaar is.

Het hele jaar door zijn er goede maden, casters en pieren verkrijgbaar. Ook voor visvergunningen kunt u bij ons terecht. Gratis parkeren. Gratis bezorging van bestellingen in de nabije omgeving.

Ervaring(en) met deze winkel:

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2018 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.