hengelspullen.nl

Privacy Statement

Inleiding
Hengelspullen is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van abonnees en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hengelspullen houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Hengelspullen is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Klanten hebben recht op inzage en/of correctie van de opgegeven persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens van abonnees en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd (lees hieronder). Hengelspullen houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is: 

Hengelspullen

Hendrik Figeeweg 3F

2031 BJ Haarlem

Wij zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Hengelspullen maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies voor het opslaan van het winkelmandje. Dit is een klein tekstbestandje met gegevens dat op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Deze cookies worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de Hengelspullen site voor jou gemakkelijker te maken. Wij maken ook gebruik van Google Analytics. Dit gebruiken wij uitsluitend voor de algemene mogelijkheden die geen toestemming van de gebruiker nodig hebben.

Privacy en gegevensbescherming - wij voldoen aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

  • Wij gebruiken Google Analytics-cookies voor algemene gegevens;
  • Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
  • Wij markeren het laatste octet van het IP-adres;
  • 'Gegevens delen' is uitgezet;
  • Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Verwerking van persoonsgegevens
Hengelspullen.nl, produceert en exploiteert infotainment via off-line en on-line media. In het kader van haar dienstverlening of wanneer u anderszins contact heeft met Hengelspullen, legt Hengelspullen gegevens vast. Hengelspullen gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst, haar dienstverlening en om abonnees en klanten op de hoogte te houden.

Bij het plaatsen van een advertentie verwerk hengelspullen de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam,
  • Adresgegevens,
  • Telefoonnummer,
  • E-mailadres,
  • Voor zakelijke contacten: Bedrijfsnaam en KvK registratie.

Gebruik van Cookies
Hengelspullen maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de Hengelspullen site voor u gemakkelijker te maken.

Daarnaast maakt Hengelspullen ook gebruik van Google Analytics. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kunnen wij zien wat er op onze site gebeurt; een hulpmiddel om het gebruik van de site ook voor u nog aangenamer te maken.

Hengelspullen en andere websites
Op de site van Hengelspullen treft u een aantal links aan naar andere websites. Hengelspullen kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:
Hengelspullen, info@hengelspullen.nl.

Wijzigingen
Hengelspullen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor het privacybeleid van Hengelspullen.

Laatst bijgewerkt: 30 april 2018

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2006 - 2018 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy