• terug
  • geplaatst op: 8-4-2024 10:53:54 - advertentienummer: 67663
  • Deze pagina is 465 maal geladen

aangeboden: te koop jrc defender 1-man bivvy

1 keer gebruikt.

kost nieuw 139 nu voor.......


eigenschappen:defender 1-man bivvy is de opvolger van de populaire contact 1-man bivvy en ten opzichte van de oude contact heeft de defender een nog langer specificatielijst. daarmee verstevigd jrc de naam dat ze hebben voor het maken van zeer goede kwaliteit tenten voor betaalbare prijzen.
de tentdoek is gemaakt van 5.000mm 210d pu gecoat polyester en is natuurlijk volledig waterdicht mede vanwege de getapte naden. de mozzy panels voor en achter laten lucht doorstromen om alles fris te houden. de defender is verstevigd op de punten waar de haringen bevestigd worden en de baleinen zijn gemaakt van 16mm dik 6061 aluminium. boven de deuropening is er een "peak" om te beschermen tegen de zon en te zorgen dat de regen op afstand gehouden kan worden.
de voorkant kan in zijn geheel opgerold worden en is vast te maken met gespen. de deur kan behalve van onderen ook gedeeltelijk van boven naar beneden geopend worden en de deur heeft 3 fill opties groen mozzy en doorzichtig pvc. verder is deze bivvy voorzien van klitteband hengel straps en een sterk lichtgewicht grondzeil en wordt geleverd in een draagtas met heavy duty haringen en tension bars.

prijs(euro): t.e.a.b. (tegen elk aannemelijk bod)

naam: J.Klopper

Plaats:Enkhuizen

Provincie:Noord-Holland

Telefoon:0624668554

Biedingen (Er is 0 maal geboden op deze advertentie)

email: Bod:

Andere advertenties van J.Klopper
Te koop:Daiwa Viento en Westin Vertical (9-11-2023 16:55:21)

terug


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2017 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.