hengelspullen.nl

  • Alle winkels
  • Winkelprofiel
  • (Deze pagina is 1626 keer geladen)
Hengelsport Wesdijk

Contact persoon:

Telefoon nummer: 085 - 488 4757

Fax:

Adres: Gouwe 9 2991CJ Barendrecht

Provincie Zuid-Holland

Website: http://hengelsport.wesdijk.nl

Producten, acties & aanbiedingen

Geen resultaat.

Aanbieding 0 tot 0 van totaal 0 aanbiedingen

Terugkeren naar overzicht hengelsportzaken

De lokatie van de winkel:

omschrijving van de winkel:

Zodra u de parkeerplaats op komt rijden, wordt al snel duidelijk dat er nieuw bloed in de tent zit. Voor de winkel ligt grastapijt en staan groene boompjes. De pui is compleet vervangen, zodat er veel meer licht binnenkomt. Het interieur is gemaakt van het populaire steigerhout, de vloerbedekking nieuw en zo ook de verlichting. Het streven was naar een overzichtelijk zaak, waar een ieder snel zijn spullen kan vinden. En dat is gelukt. De winkel lijkt twee keer zo groot en al bij de deur ziet u waar uw artikelen hangen. Midden in de zaak staat een prachtig aquarium, met vissen uit de omgeving en ook de molenwand is, naar men zegt, een juweeltje.

Qua assortiment zijn met name de witvis een zee-vis afdeling uitgebreid naar een compleet pakket. Zo verkopen we nu ook alle soorten zee-aas. Daarnaast hebben we andere keuzes gemaakt voor wat betreft de karper en roofvisserij en zijn er basispakketten Vlieg- Forel -en Meerval opgehangen. Uiteraard ontbreken aanverwante artikelen zoals voerboten, zonnenbrillen, kleding, boten etc. niet. Een greep uit de merken: Korda, Albatros, Reins, Snowbee, Berkley, Fox, Piet Vogel, Savage Gear, Spro, Lion, Penn, Rozemeijer, Damm, Soul, Okuma, Sensas, Mondial, vd Eijnden, Kgb, Pro-line, Salmo, Abu Garcia, Pro-Logic, Salmo, JRC, Shakespeare… Met recht mogen wij ons met zo’n assortiment een speciaalzaak noemen.

Naast alle visserij disciplines, hebben we ook een strakke DART-afdeling. Twee kasten vol met Pijlen, Flights, Shafts etc. en een mooie oefenbaan. Naast pijlen en borden hebben we ook Matten, Surrounds, elektronische scoreborden, etuis en kasten. Dit alles van de bekende merken: Unicorn, Winmau, Bull’s, Harrows en Mc Kicks. Grappig om te zien dat er blijkbaar toch een parallel tussen beide hobby’s zit.

Kom gerust eens kijken aan de Gouwe 9 in Barendrecht. Naast de goede service die u van Wesdijk mag verwachten, bieden wij u ook graag een bak koffie aan. Verder zorgen we dat er regelmatig scherpe acties zijn, houden we viswedstrijden, workshopdagen en gaan we zelfs kinderfeestjes organiseren. Houdt voor actuele informatie en aanbiedingen deze website en facebook in de gaten. Op zeer korte termijn zal ook de webshop gelanceerd worden.

Ervaring(en) met deze winkel:

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2018 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.