• terug
  • geplaatst op: 22-3-2015 18:53:44 - advertentienummer: 55258
  • Deze pagina is 1660 maal geladen

10 JAAR HENGELSPORT MEKKA

Hengelsportmekka bestaat 10 JAAR en dat willen we graag met al onze klanten vieren !
Daarom organiseren wij 2 jubileumdagen op Vrijdag 27 van 09.00 tot 21.00 Uur en op Zaterdag 28 Maart 2015 van 09.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze dagen geven wij 20 % KORTING * op ons gehele assortiment.

In de winkel hebben we tijdens onze jubileum dagen uiteraard een hapje en drankje voor u klaarstaan.....Daarnaast heel veel aanbiedingen !

Wat kunt u verwachten op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart a.s.

ROOFVIS:

Het roofvisseizoen ligt straks misschien even stil, maar hengelsportmekka niet ! Zo hebben wij fantastische aanbiedingen in baitcastreels, hengels en molens van Predox en Spro. Onze volle wand met kunstaas en andere roofvisartikelen staat voor u klaar.....

WITVIS:


Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe vaste hengel is Sjoerd Huizinga aanwezig om een groot deel van de nieuwe SPRO CRESTA collectie te presenteren.
Nog meer goed nieuws voor onze witvissende klanten:
Wij hebben ons voerpakket van Marcel van den eynde en Evezet volledig uitgebreid ! Het witvis seizoen staat voor de deur en wij hebben veel vers voer op voorraad !

VLIEGVIS EN FOREL:

Ook goed nieuws voor onze vliegvissende klanten: Onze leverancier Poseidon breidt uit bij Hengelsportmekka. Vanaf nu kunt u terecht aan onze volle wand met kleinmateriaal en tijdens dit weekend vindt u een presentatie van o.a. wychwood hengels, reels en lijnen, tfo hengels van Jim Teeny,brodin netten, anvil vices , waadpakken van Snowbee en instaphengels en reels van Leeda voor de beginnende vliegvisser .
De Noord Nederlandse Vliegvisvereniging zal aanwezig zijn om ons team te versterken en uitleg te geven over deze prachtige tak van de hengelsport.
Uiteraard kunnen ook de forelvissers bij ons terecht...onze wand met kleinmateriaal is ruimschoots gevuld met het Troutmaster pakket van de firma Spro !

KARPER:

Pieter van de werffhorst en Saron Debets komen namens Strategy baits hun verhaal doen. Inmiddels heeft Strategy de carpscene aardig veroverd en wij verwachten dat het in de toekomst steeds verder zal gaan met Strategy. Daarom vindt uw bij ons tijdens en na deze dagen vele producten van Strategy, waaronder stoelen, bedchairs, tassen foudralen , karperaas, kleinmateriaal en last but not least: een groot deel van de Strategy hengelrange  tegen scherpe prijzen !

FOX International vertegenwoordiger Edwin den Toom is  op vrijdag aanwezig om al uw vragen over de Fox artikelen te beantwoorden.  UIteraard is onze winkel goed gevuld met Fox producten tegen scherpe prijzen !

Op Zaterdag 28 maart zal Piet Vogel bij ons in de winkel uitleg geven over zijn rigsolutions  producten. Zo zijn er bijvoorbeeld ook een paar nieuwe producten die hij zal meenemen, waaronder bijvoorbeeld zijn nieuwe lijnen, "REVO"en "DROP-IT". Het is uw tijd zeker waard en altijd leerzaam om even te komen praten met Piet ! Daarnaast is Rob Vledder aanwezig namens SOUL carp products , hij  kan u alles vertellen over de producten van Soul, waaronder bijvoorbeeld onze tenten topdeals !

Vanaf de start van ons bedrijf in het voorjaar van 2005 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat inmiddels 10 jaar lang klanten bedient naar hun specefieke wensen op verschillende vlakken van onze prachtige hobby. Graag maken we van de gelegenheid gebruik om u en onze leveranciers te bedanken voor de gedane zaken in de afgelopen tien jaar !

WIJ HEBBEN ER ZIN IN : OP NAAR DE VOLGENDE 10 JAAR !

*  Aanbiedingen uitgezonderd,tijdens deze dagen kunt u geen cadeaubonnen inleveren,spaarpunten ontvangen of inwisselen. Actie geld alleen op pin of contante betalingen.

prijs(euro): n.v.t. (niet van toepassing)

naam: Hengelsport Mekka

Plaats:Paterswolde

Provincie:Drenthe

Telefoon:0503081000

website: Zie het winkelprofiel van Hengelsport Mekka

Bestellen: Klik hier om direct naar de website van de winkel te gaan

Recente advertenties van Hengelsport Mekka
SUMMER SALE BIJ HENGELSPORTMEKKA 20% KORTING ! (14-7-2016 11:08:43)
EL CHEAPO BOILIES (1-2-2016 16:46:49)

Klik hier voor meer advertenties van Hengelsport Mekka

terug

Klik voor orgineel Klik voor orgineel

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2017 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.