hengelspullen.nl

Foto's hengelsportbeurs Groningen 2008!

Door Ron - Vandaag stonden de deuren in het Martiniplaza weer open voor de sportvissers in Noord Nederland: De Groningse Hengelsportbeurs ging van start. Ook vandaag was het weer een plezier om op deze beurs rond te lopen en foto's te maken van iedereen en alles. Zo hebben wij voor het eerst kennis kunnen maken met het vrouwelijk schoon dat ons land vertegenwoordigt op het aankomende WK. Nieuw op de nederlandse markt is het karpermerk MAD, wat een onderdeel uitmaakt van de D.A.M. collectie. Daarnaast waren de nodige winkeliers met aanbiedingen en nieuwtjes op de beurs aanwezig...

Het Martiniplaza in Groningen. Makkelijk bereikbaar. Op de snelweg naar Groningen wordt het aangegeven.

ingang

DRT Organisatiebureau staat voor je klaar. Deze foto is aan het einde van de dag gemaakt en zoals je ziet, er wordt nog steeds gelachen! :-)

Vorig jaar behaalde het nederlandse team al de 6de plaats op het WK. Anouk en Melissa vissen het WK, Inge werkt voor Heledirn. Wij wensen deze spontane meiden veel succes en plezier in het aankomend jaar!

heldedrin zitmanden

Heledirn en Sensas zijn de hoofdsponsors van het WK damesteam.

Top-spul voor de wedstrijdvissers van Heledrin.

Rubberen Roelof genoot van een ijsje. Opblaasboten voor nog geen 400 euro. "Beter dan een Zodiac" aldus Roelof. Robe Watersport Assen, telefoon: 06-54250507.

rubberen Roelof

Nieuw en alleen verkrijgbaar bij rubberen Roelof, een afdekzeil voor rubberboten. Robe Watersport Assen, telefoon: 06-54250507.

Bastiaan en Frederik van jachthaven de "Gouden Bodem" presenteren de nieuwe Nicky 56C. Een topboot, zie ook: www.roelenswatersport.nl

Faps Hengelsport was aanwezig met de nieuwe hengels voor 2008.

De nieuwe Beet is in Groningen al te koop!

Frank van Roofvisnet deed zijn best zijn site onder de aandacht van leveranciers te brengen. De laatste roddel is dat Frank momenteel elke vrijdag na sluitingstijd met Hans de Jerker een zwembad bezoekt alwaar de beide heren met softbaits, HARDbaits EN (jaja) camera's in de weer zijn...

Jessica Vos van het succesvolle WK damesteam.

Alles draait om de fun. En dat heb je zeker op fishfun.nl. Binnenkort ook op Hengelspullen met van alles op het gebied van electronica.

Op de stand van Hengelsport AAS-PNP werd flink gehandeld.

Poask Hengelsport had een grote stand op de beurs. Hopelijk pakt Poask binnenkort net zo groot uit op hengelspullen.nl!

De dobbers van Gerard Bekelaar vonden gretig aftrek. "Qua uitloding is er geen betere te vinden", aldus een tevreden klant die speciaal voor deze dobbers naar de beurs was gekomen. Op de stand van Gerard was het enorm druk. Er werd hard gewerkt om alle klanten van dienst te kunnen zijn. Zie: www.geerwedstrijdpennen.nl

Fotogenieke Aleida stond op de stand van Kuperus en had het prima naar haar zin en kon je alles vertellen over Melvin Visvoeders.

De kunstaasbak bij Kuperus trok weer de nodige bekijks. Eerst testen, dan kopen. Wat wil je nog meer.

Gescoord bij Kuperus!

Susanne stond bij Kuperus achter de kassa. Met een beetje aandringen, en op commando van Roelof (eigenaar Kuperus), konden wij deze jonge dame ook vastleggen op de hengelspullen camera.

Een oude bekende, nu met bril. Reinier van Kuperus Hengelsport.

Nieuwe karpertenten te koop bij Kuperus: Venture Cassien 2 man voor 850 euro.

Henk Thielens

Henk Thielens van HT-Baits, helemaal uit Weert (Limburg). Een snoekbaarsvisser in hart en nieren met de nodige ervaring.

HT-Baits komt met een aantal zeer flexibele shads die perfect zijn voor de nederlandse wateren. De shads zijn net iets beweegelijker in het staartje als de vergelijkbare shads op de markt. De shads zijn al te koop bij Kuperus.

"Van de loodkop kun je het beste de haak afknippen", aldus Henk van HT-Baits. Met wat rozendraad (soort van staaldraad waarmee rozen worden gebonden) bevestig je een dreg licht in de shad. Hierdoor kan de snoekbaars de shad makkelijker naar binnen zuigen. Als het moet, kun je eventueel een staartdregje monteren. Volgens Henk is dit meestal niet nodig. Wij gaan het zeker proberen!

Diverse demonstraties werden er gehouden door verschillende bekende vissers in de grote kunstaasbak van Benny Muizelaar.

Deze vriendelijke jonge dame verkocht op de beurs hot-dogs. Deze amerikaanse versnaperingen namen gretig aftrek. Ook de hotdogkar gaat vanaf vandaag door het land met een echte hengelspullen kentekensticker!

De beide heren van Shakespeare waren ook op de beurs in Groningen aanwezig. Shakespeare is sinds kort met Pure Fishing samengegaan.

Ook bij Cees Bisshop was het goed zakendoen, even een pauze voor de foto van hengelspullen moet kunnen..

Het duurde niet lang of de dames prefereerden de business weer boven het plezier van een fototoestel...

Nieuw op de markt voor de veeleisende karpervisser: MAD. MAD is geadvanceerd karpermateriaal van het in duitsland bekende D.A.M., dat binnenkort ook weer volop in Nederland verkrijgbaar zal zijn met mooie kwaliteitsproducten. Wij waren in ieder geval zeer onder de indruk van de stand en het nieuwe materiaal. Al het nieuws omtrent DAM en MAD zal in de toekomst als eerste op hengelspullen te lezen zijn.

kleding

Het 'seamless softcell jacket' van MAD is speciaal ontworpen voor de veeleisende visser. Het materiaal maakt geen geluid bij het bewegen, is wind, water en sneeuwdicht en beschikt over een super-realistische print die wij nog niet eerder hebben gezien. Deze kledinglijn is camouflagekleding van de bovenste plank en op korte termijn verkrijgbaar bij de winkels op hengelspullen.nl.

Een foto van dichtbij (seamless softcell jacket). In het echt is het net echt.

Een nieuwe rodpod van MAD, met kromme steunen. Zie hieronder een detailfoto. Door de lichte kromming in de arm, hebben je hengels net iets meer ruimte.

Hier zie je de lichte kromming. De hengels passen er natuurlijk wel recht in.

Bob Hengelsport uit Emmen was er natuurlijk ook. Goed werk Bobbie!

Sportvissers uit het hele land kwamen naar de beurs voor van alles en nog wat. Deze karpervisser was op zoek naar een speciale tas voor zijn stretcher en vond deze op de beurs.

Kijk, dat is nou een mooie vis! Een bezoeker die waarschijnlijk liever -the real thing- als een poster in zijn handen had gehad.

Van der Kolk had het erg druk. Er was even tijd voor een foto maar al snel werd er weer hard doorgewerkt.

Wie kent hem niet. Ed Stroop van Vis-TV. Ook Eddie rijdt vanaf vandaag rond met een echte hengelspullen kentekensticker op zijn auto!

De SNB gaf handige tips aan bezoekers omtrent het vissen op snoek.

De Karperstudiegroep was aanwezig en vermaakten zich prima. Van links naar rechts Danil, Bart en Eddy.

De ARA Hengelsport uit Stadskanaal pakte groots uit in Groningen. De vlotte dame was zo aardig onze geliefde kentekensticker uit eigen initiatief(!) vast te houden voor de foto. Helaas is de ARA nog niet actief op hengelspullen, anders hadden ze flink wat winkelpunten gekregen voor deze spontane promotie!

betrapt

Betrapt! 2 personeelsleden van de ARA hebben zo hun eigen interpretatie van 'uitproberen'.

Ook hengelsportverenigingen uit het noorden van het land waren aanwezig. Het nodige visserslatijn galmde door de hal.

Rieks, Ton en Johnny hadden het naar hun zin op de beurs.

Jeroen van Maritiem Noord presenteert een complete karperboot met alles erop en eraan (VMC accu, electromotor etc) voor maar 850 euro.

Conclusie en... meer informatie

Ook op zondag 24 februari staan de deuren van het Martiniplaza open voor de sportvissers in Noord Nederland (en daarbuiten). Heb je zin in wat gezelligheid, leuke nieuwtjes en aanbiedingen, stap dan morgen in de auto of de trein en bezoek deze leuke gezellige beurs.

Bereikbaarheid De Noord Nederlandse Hengelsportbeurs 2008

Adres beurscomplex:

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
050 5222777

Gunstig gelegen aan de autosnelweg A7 (Amsterdam/Drachten, Hoogezand/Duitsland) nabij de kruising met de A28 (Assen/Zwolle).

Martiniplaza is vanaf het NS-station te bereiken met stadsbus lijn 6, richting Hoornsemeer en met de regionale lijnen 81, 82 en 85. Martiniplaza ligt op circa 15 minuten lopen van het NS-station Groningen.


route

Meer informatie:

http://www.hengelsportbeurzen.nl

Lees ook deze reviews:

Hengelsportbeurs Maurik - de foto's

(7-9-2014)

review angling

Stop visstropers!!

(15-11-2011)

review angling

Fotoverslag beurs Utrecht ja of nee?

(7-11-2011)

review angling

Gezocht tester!

(4-11-2011)

review angling

Hengelspullen achter de kneiters aan met Hengelsport 2000

(26-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2011 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy