hengelspullen.nl

Visma 2009

Door Bouke - Met de Visma over een paar weken, de eerste lammetjes in de wei en hier en daar zelfs al een ooievaar, voorzichtig het nest van vorig jaar inspecterend, kunnen wij met zijn allen stellen dat wij aan de vooravond van een nieuw visseizoen staan. Niet alleen bij mij thuis in de vijver, maar ook aan de waterkant merk je dat de vis langzaamaan weer actief wordt.

Met hier en daar kringetjes en een klein bellenspoor aan het wateroppervlak, zie je het water letterlijk weer leven tot leven komen. Met de havens bij mij in de buurt, waar de vis inmiddels uit vertrokken is, rest mij de conclusie dat de lente weer in de lucht zit. Met voorlopig twee zomers en slechts een winter in het verschiet (een nadenkertje...) wordt het tijd de visuitrusting weer in orde te maken.

Wat is op zo’n moment dan mooier dan een beurs als de Visma! Groothandels met het nieuwste van het nieuwste. Hengelsportzaken met pracht aanbiedingen. Informatie over visreizen en niet te vergeten diverse workshops, demonstraties en lezingen. De Visma, ieder jaar garant voor veel spektakel, wordt dit jaar van 26 t/m 29 maart gehouden in de Ahoy te Rotterdam. Lekker een dagje struinen langs het mooiste van het mooiste, je uitgebreid laten informeren over al het nieuws en dit alles samen met collega sportvissers. Wat wil je nog meer! Ga naar www.visma.nl en laat u informeren. Openingstijden, de mogelijkheid tot het thuis vooraf online bestellen van entree- en parkeerkaarten (met korting), een duidelijke routebeschrijving, dit en alle overige informatie over deze giga hengelsportbeurs vindt u hier uitgebreid terug.

Foto’s Visma 2008

Conclusie en... meer informatie

Bent u net als ik sportvisser in hart en nieren, dan is de Visma the place to be!

Uw Productreviewer Witvis
Bouke Sinnige

Lees ook deze reviews:

Hengelsportbeurs Maurik - de foto's

(7-9-2014)

review angling

Stop visstropers!!

(15-11-2011)

review angling

Fotoverslag beurs Utrecht ja of nee?

(7-11-2011)

review angling

Gezocht tester!

(4-11-2011)

review angling

Hengelspullen achter de kneiters aan met Hengelsport 2000

(26-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy