hengelspullen.nl

3 x is scheepsrecht... het SPRO Zoutwaterteam wint (advertorial)

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 29 mei vond het Wereldkampioenschap Korpsen Zoutwater plaats in het Zuid-Franse plaatsje Montalivet. Tijdens vier spannende wedstrijddagen slaagde het SPRO Zoutwaterteam onder leiding van Toon Marijnissen erin om de eerste plaats te behalen. Een ruime selectie aan zeevissen zoals trekkervissen, zeebaars, horsmakrelen, harders, dorades, gepen en zelfs enkele gladde haaien werden gevangen, waardoor er door de deelnemers zeer snel geschakeld moest worden tussen de diverse technieken.

Waarbij vooral de Franse vissers tijdens de officiële trainingsdag en eerste wedstrijddag profiteerden van de ‘thuiswedstrijd’, was het SPRO Zoutwaterteam in staat de gebruikte technieken snel over te nemen en te verbeteren. Op de eerste dag eindigde het team op de vierde plaats, waarbij Arjan Rijnberg zijn vak wist te winnen. Op de tweede dag werd er aan de hand van de opgedane ervaringen van de voorafgaande dag een aangepaste techniek gebruikt, waarbij het SPRO Zoutwaterteam na de tweede dag eindigde op de eerste plaats.

Ook op de derde dag werd uitstekend gepresteerd, waarbij ook het andere Nederlandse team Eurovissers zich van hun beste kant lieten zijn door de dag te winnen. SPRO eindigde nipt tweede, waardoor deze haar eerste positie in het totaalklassement versterkte. De laatste wedstrijddag bleek niet anders te verlopen als verwacht, uiterst geconcentreerd en professioneel werd ook deze dag een daverend succes.

Met de winst van het Wereldkampioenschap Korpsen 2008 vervolgt het SPRO Zoutwaterteam een ongelooflijk succesvolle reeks resultaten; van de 3 verviste WK’s (boot, strand & korpsen) ging het team maarliefst 3 x met goud naar huis! Ook op het Nederlands Kampioenschap werden de boot- en korpstitel binnengehaald. Ongeëvenaard en met recht een pluim voor de teamleden Arjan Rijberg, Jan Stam, Jan Hennekam, Remi en Sjaak Lindhout, Eric Goossens, Toon Marijnissen en Ilonka Rijnberg.

Eric Goossens:  “Ongelooflijk... wat heeft het SPRO team een prestatie neergezet!
Naast de individuele wereldtitels voor Jan Hennekam en mezelf, mogen nu ook de andere teamleden zich officieel Wereldkampioen noemen. Een kroon op de inzet voor de leden en het fantastische materiaal van SPRO & Gamakatsu! ”

Conclusie en... meer informatie

Het SPRO Zoutwaterteam maakt tijdens de wedstrijden gebruik van de diverse materialen van SPRO & Gamakatsu. Enige hot-items zijn de Gamakatsu LS5013, Gamakatsu G-Line Fluorocarbon, Gamakatsu G-Line Ocean, SPRO FastForward hengelserie en SPRO Incognito werpmolens. Getest en 100% geschikt bevonden door onze professionals!

Het complete zee-assortiment vindt U op www.spro.eu!

Spro

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy