hengelspullen.nl

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(PERSBERICHT) Vanaf 20 september zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 119 met deze keer weer veel nieuws van en over de SNB en prachtige vis technische artikelen.

Je leest in dit nummer alles over onze SNB Pike Experience, een praktijkgericht roofvisevenement wat wij organiseren op 12 oktober in Almere. Iedereen heeft hier gratis toegang en het belooft een mooie en vooral gezellige dag te worden. Verder verslagen van ons promotieteam dat vooral voor de jeugd erg actief was deze zomer, aankondigingen van onze befaamde praktijk visdagen en nog veel meer vanuit de SNB.

Maar daarnaast lees je ook interessante bijdragen over o.a. trollen op grote baarzen, een achtergrond artikel over de Musky en een primeur waarin Robert-Paul Wolters technisch gezien in gaat op de vangst van zijn recente nieuwe record snoek. Natuurlijk staat er nog veel meer in de ook dit keer weer 60 pagina’s tellende Snoekerijen.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

Conclusie en... meer informatie

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie en/of extra beeldmateriaal kunt u contact met ons opnemen via redactie@snoekstudiegroep.nl
Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy