hengelspullen.nl

Persbericht: Hengelsport- en Visbotenbeurs van 6 t/m 8 november in de Veemarkthallen te Utrecht

Van 6 t/m 8 november 2009 is het weer zover, dan wordt alweer de 8e editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs in de Veemarkthallen in Utrecht georganiseerd. Deze succesvolle beurs trok het afgelopen jaar maarliefst 13.500 bezoekers en is daarmee één van de grootste, maar zeker de gezelligste hengelsportbeurs van Europa!

De Hengelsport- en Visbotenbeurs wordt ook dit jaar weer een groot spektakel, met meer dan 120 standhouders en vele spectaculaire aanbiedingen. Op de beurs wordt een gevarieerd programma aangeboden met lezingen, demonstraties en de allernieuwste producten, op het gebied van witvissen, vliegvissen, karpervissen, snoeken, kunstaas etc.

De groothandels op het gebied van hengelsport zijn ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd op de Hengelsport- en Visbotenbeurs te Utrecht! Groothandels die aanwezig zijn onder ander Shimano, Albatros, Pure Fishing, Carp Tackle Holland, Baron Marine, Mac Fishing, Leonard Sports, Sensas, Venture Carp, Shakespeare, PB Producks, Evezet Fishingen en Rive. Om te zien wie er nog aanwezig zijn op deze beurs, kunt een kijkje nemen op onze website: www.hengelsportbeurzen.nl.

Primeur Dit jaar heeft de Hengelsport- en Visbotenbeurs een primeur met de introductie van het Roofvisplaza. Op het Roofvisplaza staan gespecialiseerde stands die technieken en materialen presenteren op het gebied van roofvissen. Het roofvissen heeft zich de laatste jaren enorm verbreed met het gericht vissen op soorten als snoekbaars, baars en roofblei, elk met zijn eigen aanpak, techniek en materiaalkeuze. Het beursaanbod aan flitsend carbon, blinkende molenspoelen en veelkleurig kunstaas zal de roofvisliefhebber zeker aanspreken.

De hengelsport heeft zich de laatste jaren ontwikkeld naar een dynamische vorm van ‘outdoorbeleving’. Uit onderzoeken van TNS/NIPO blijkt dat steeds meer kinderen het vissen als hobby ontdekken. Het afgelopen jaar steeg het aantal vissende jongeren zelfs tot boven een half miljoen. De Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht moedigt deze ontwikkeling graag aan, in samenwerking met Pure Fishing Nederland, worden daarom op de beurs dagelijks 200 splinternieuwe hengels weggegeven aan bezoekers onder de 16 jaar. Onder deze jeugdige vissers is het karpervissen erg populair. Binnen het karpervissen wordt ook gebruikt gemaakt van voerboten. In een speciale waterbak wordt een voerbotencompetitie georganiseerd waarmee jongeren deze technieken kunnen beoefenen.

Conclusie en... meer informatie

Kortom, dé Hengelsport- en Visbotenbeurs biedt een dagje uit voor zowel de sport- en recreatievisser als voor het hele gezin!

Algemene informatie Hengelsport- en Visbotenbeurs 2009
Organisatie: DRT Organisatieburo te Groningen
Locatie: Voordorphallen (Veemarktcomplex)
Sartreweg 1-3, 3573 PW te Utrecht

Data Openingstijden
Vrijdag 6 november 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 7 november 10:00 tot 17:00 uur
Zondag 8 november 10:00 tot 17:00 uur

Online ticketverkoop (€ 8,00) op http://www.hengelsportbeurzen.nl/online-kaartverkoop

De Veemarkthallen zijn per auto prima bereikbaar en u parkeert gratis!

Kortingsbonnen en meer informatie kunt u vinden op de website www.hengelsportbeurzen.nl

Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy