hengelspullen.nl

Nieuwe DVD voor de snoekvissers: To lure a Killer!

To Lure a Killer! Pike fishing on the fly and lures is de meest recent uitgebrachte DVD van BEARLEFT.TV. In deze DVD schitteren de engels kampioen vliegvissen Hywel Morgan en de professional roofvisser Ant Glascoe jr. Het verhaal begint op de schilderachtige oever van de Esthwaite Water High in Lake District. Tijdens het vissen verraden beide experts visgeheimen, manieren om vis aan de haak te slaan, hengelkeuze en technieken. Beide experts proberen elkaar van hun eigen techniek te overtuigen.

Vliegvisser Hywel vist met licht materiaal, een fluisterstille benadering, gevoelige presentatie en uiterste precisie. Hij jaagt op onze prehistorische roofvissen als een scherpschutter. Kunstaasvisser Ant daarintegen is meer van luidruchtige rammelaars en pluggen en vertelt ons alles over zijn uitgebreide kunstaascollectie waarmee hij dagelijks succes boekt. In vergelijking tot de rustige manier van vissen van Huwel, kan de manier van Ant gezien worden als Rock 'n' Roll all the way!

Zelfverzekerd en beide experts in hun eigen roofvistechniek, maar echte beginners in de viskunsten van de ander, maken deze 2 vissers kennis met elkaars wereld en leren elkaar de kneepjes van het vak. Het vissen met swimbaits, hardbaits, jerkbaits en softbaits en het vissen met de vlieg op snoek komt daarbij uitgebreid aan de orde. De vraag is natuurlijk welke techniek uiteindelijk als winnaar uit de bus komt. Vangt vliegviser Hywell als eerste op zijn vliegenhengel of is het kunstaasvisser Ant die als eerste vis aan de haak slaat? Om het antwoord te weten te komen moet je de DVD bekijken!

Gedurende de opnamedag werd er veel snoek gevangen, mede dankzij de uitmuntende begeleiding van Nathan Clayton, de boswachter van het Estwhwaite Water High. De kameraardschap en plezier dat gedeeld werd was zo verslavend, dat besloten werd er nog een dag aan vast te knopen op een andere lokatie. Na het inpakken van de hengelspullen werd er afgereisd naar Northamptonshire in het zuiden van Engeland, waar in een snelle actiedag wederom de nodig snoek gevangen werd.

Conclusie en... meer informatie

Deze DVD zorgt voor een glimlach op je gezicht en na het zien wil je maar 1 ding en dat is de methoden en technieken zelf uitproberen. Of je nu een vliegvisser bent of een doorgewinterde kunstaasexpert, van deze 2 professionele snoekvissers uit Engeland kan iedere roofvisser wat leren.

Voor nog geen 20 euro inclusief verzendkosten kun je zelf genieten van de avonturen van deze 2 experts. De DVD is te koop op http://www.hywelmorgan.co.uk of www.bearleft.tv.

Naast To lure a Killer zijn er ook andere DVD's te bestellen. Voor de vliegvisser is er bijvoorbeeld The complete Cast - een dvd met alle werptechnieken uitgevoerd door engels kampioen Huwel Morgan.

koop To Lure a Killer!
Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2011 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy