hengelspullen.nl

Shimano team levert topprestatie

Zaterdag 14 en 28 mei jl. werden de selectiewedstrijden voor het NK of te wel de federatieve kampioenschappen (federatie Randmeren) gevist op de Arkervaart nabij Nijkerk. De diverse trainingen hadden al aangetoond dat het een moeilijke visserij zou worden. De visserij zou waarschijnlijk bepaald worden door de brasem.

Bij de eerste wedstrijd waren het dan ook voornamelijk de brasems die het resultaat bepaalden. Met slechts 7 sector punten na de eerste wedstrijd werd door het Shimano witvisteam een goede stap richting het NK gezet. De 2de wedstrijd moest natuurlijk nog wel gevist worden om definitief uitsluitsel te geven, maar met zo’n laag aantal punten uit de 1ste wedstrijd in het achterhoofd, ging dat helemaal goed komen. De 2e wedstrijd gaf een compleet ander beeld, want er kon nu over het gehele parcours kleine vis gevangen worden. Door een unieke prestatie, dat wil zeggen alle sectoren te winnen, waren de heren van het Shimano witvisteam ook de 2de wedstrijd een maatje te groot voor de andere vissers en werden ze verdiend federatie kampioen. Het team zal op zaterdag 1 oktober, door deze indrukwekkende kwalificatie, het Nederlands kampioenschap vissen. De wedstrijd zal op het Noord Willemskanaal te Vries gehouden worden.

vlnr: D. Friederichs, C. Surquin, T. Post, T. Lupsen en R. Steijvers

vlnr: Ton Post 2, Dieter Friederichs 1, Thijs Lupsen 3

Naast de geweldige team prestatie was ook nu weer individueel succes. Dieter Friederichs werd overall 1ste en Ton Post en Thijs Lupsen werden respectievelijk 2de en 3de. Ron Steijvers en Christiaan Surquin moesten ‘genoegen’ nemen met plek 5 en 6! Al met al een prestatie om trots op te zijn. Shimano feliciteert het team dan ook van harte.


Conclusie en... meer informatie

Als u de mannen van het Shimano team in actie wilt zien en/of de producten waar ze mee vissen zoals de Fireblood vaste hengel, zet dan 1 oktober alvast in uw agenda.

Shimano
Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy