hengelspullen.nl

Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht volgeboekt

(persbericht) Met nog een kleine twee maanden te gaan is er geen stand meer te krijgen voor de tiende editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs die op 11, 12 en 13 november in de Utrechtse Veemarkthallen zal plaatsvinden. De animo onder de standhouders is groot en ook het publiek raakt langzamerhand in de stemming voor de gezelligste hengelsportbeurs van Nederland.

Met een grote diversiteit aan standhouders als groothandels, winkeliers, reisbureaus en verenigingen wordt de bezoekers veel fraais voorgeschoteld op het gebied van karpervissen, vliegvissen, zeevissen, roofvissen en witvissen, visboten, buitenboordmotoren, fishfinders en veel meer. De afwisseling van voorlichting –onder meer door Sportvisserij Nederland- , lezingen, demonstraties, producten, verkoop, eten en drinken, vormt drie dagen lang een uitstekende mix voor een lekker dagje uit voor het hele gezin. Met de centrale ligging, het gratis parkeren en de lage entreeprijs verwacht organisator Dirk Drent net als in 2010 een bezoekersaantal van rond de 14.000 hengelsportliefhebbers.

Onder de standhouders vinden we bekende groothandels als Pure Fishing, Shimano, Fox, Leonard Sports, Sensas (Illex), Albatros, Nash, PikeMasterLures en Bens Fishing Tackle. Wie de nieuwste producten van 2012 al wil zien, zit op 11, 12 en 13 november op de eerste rang. Zo kun je de nieuwste Shimano Big Baitrunner LongCast en Biomaster molens bekijken, alsmede de Yasei Red hengelserie; de Pro Series hengels van Fox Rage en haar Hitchers pluggen, terwijl karpergigant Nash en karpermerk JRC van Pure Fishing eveneens met veel 2012-nieuws naar Utrecht komen. Ook zal de revolutionaire Berkley Nanofil lijn te zien zijn. Bij Bens Fishing Tackle kun je naast veel softbaits en kunstaas ook enkele nieuwe St Croix hengels bewonderen. Zoals gebruikelijk zijn al veel nieuwe producten te koop bij de deelnemende winkeliers Rentenaar, De Sportvisser, Hengelsport Vught, Lahr Hengelsport, Ahoy hengelsport , Van der Kolk, Paddy Hengelsport, Raven Fishing & Outdoor en Sanders Hengelsport.

Conclusie en... meer informatie

Wees er dus bij op de Utrechtse ‘driedaagse’ voor de hengelsport in november. En neem vooral de jeugd mee, want dagelijks ontvangen de eerste 200 bezoekers t/m 16 jaar een gratis hengel! De beurs is op alle dagen geopend van 10 tot 17 uur. Zet je TomTom op Veemarkthallen aan de Sartreweg 1-3 te Utrecht, direct gelegen langs de A27 (afslag 30, Veemarkt/De Bilt).

Openingstijden:

Vrijdag t/m zondag, dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Locatie

Veemarkthallen, Sartreweg 1-3 te Utrecht

Organisatie:
DRT Events, Zonland 75, 9734 BM Groningen
info@drtevents.nlen www.drtevents.nl

Meer informatie over deze beurs is te vinden op de website: www.hengelsportbeurzen.nl


Lees ook deze reviews:

Snoekerijen nummer 119, veel SNB nieuws en mooie artikelen

(14-9-2014)

review angling

(persbericht) Kunstaas gegevens in Vangsten App

(17-11-2011)

review angling

WIN een Daiwa Bayard 150L reel!

(6-11-2011)

review angling

Lureparts pakt uit tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs

(25-10-2011)

review angling

Nieuw groot meervalassortiment bij Rix Hengelsport Lutten.

(14-10-2011)

review angling

>> meer reviews!


 De kieuwgreep door Hans Koopman


 Jerkbaitvissen met Arjan Willemsen


Jou video hier? Stuur ons een e-mail: inof@hengelspullen.nl


Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

© 2004 - 2011 Hengelspullen • AdverterenContact / ColofonDisclaimerPrivacy