hengelspullen.nl

  • Alle winkels
  • Winkelprofiel
  • (Deze pagina is 20393 keer geladen)

Contact persoon:

Telefoon nummer: 0503081000

Fax:

Adres: Hoofdweg 184 9765 CJ Paterswolde

Provincie Drenthe

Website: http://www.hengelsportmekka.nl

Producten, acties & aanbiedingen

overige spullen (1) speciale akties (2)

SUMMER SALE BIJ HENGELSPORTMEKKA 20% KORTING !
HENGELSPORTMEKKA SUMMERSALE 15 EN 16 JULI: 20% KORTING OP ALLES ! Weer of geen weer , bij Hengelsportmekka schijnt op 15 en 16 juli de zomerzon op uw portemonnee ....wij geven namelijk 20% korting op...
n.v.t. (niet van toepassing)
EL CHEAPO BOILIES
El cheapo premium boilies.De titel van deze producten zegt het al.....zeer goedkoop aas, van een premium kwaliteit....... Als men een beetje stevig wil doorvoeren loopt het al gauw in de papieren...
n.o.t.k. (nader overeen te komen)
10 JAAR HENGELSPORT MEKKA
Hengelsportmekka bestaat 10 JAAR en dat willen we graag met al onze klanten vieren !Daarom organiseren wij 2 jubileumdagen op Vrijdag 27 van 09.00 tot 21.00 Uur en op Zaterdag 28 Maart 2015 van 09.00...
n.v.t. (niet van toepassing)
Aanbieding 1 tot 3 van totaal 3 aanbiedingen

Terugkeren naar overzicht hengelsportzaken

De lokatie van de winkel:

omschrijving van de winkel:

In Februari 2005 zijn wij gestart met Hengelsportmekka, onze 500 m2 grote hengelsportspeciaalzaak in Paterswolde.

In onze allround hengelsportzaak verkopen wij artikelen voor iedere visserijsoort en bieden u deze aan van topmerken zoals o.a: Spro Cresta, Marcel van den eynde, Evezet, Timm's dobbers, Fox matrix, Korda, Fox, Proline,, Mainline, Henk Simonsz, Lunker City, Fox Rage, Screaming devil, Scierra, Cortland, Snowbee, Poseidon, Powerbait, Spro Troutmaster en nog vele andere merken.

Daarnaast zijn wij Proline Superstore en Fox Pro Shop, dat houdt in wij vele artikelen van deze firma op voorraad hebben en aanbieden tegen scherpe prijzen.

Ook vindt u bij ons een vliegvis-afdeling met een gedegen diversiteit aan vliegbindmateriaal van onze hoofdleverancier Poseidon, zoals: Hends, Justaddh2o, Fly-Rite, Hareline dubbing inc., Poseidon, Gamakatsu haken en UNI Thread binddraad. Wij bestellen regelmatig bij deze leverancier en kunnen ook bijzondere items voor u meebestellen. Kijkt u gerust eens op de site: http://www.poseidonflyfishing.nl/

Naast ons ruime assortiment, zijn alle medewerkers zelf ervaren vissers met veel praktijkervaring alsmede technische kennis. Zij kunnen u niet alleen adviseren over de te gebruiken materialen, maar ook over de beste soorten voer, vismethodes en u andere tips geven die u helpen bij uw visserij.

In onze winkel vindt u naast alle gebruikelijke hengelsportartikelen, een groots opgezette presentatie van o.a.zitmanden, ovals, tenten en paraplu's. In onze dome center presenteren wij karpertenten van diverse merken tegen aanbiedingsprijzen. Met de ruimte die we hebben in onze winkel, zijn we in de gelegenheid u te demonstreren hoe onze tenten opgezet en afgebroken worden.

Lijnspoelmachine.

Wanneer u bij ons een nieuwe lijn aanschaft, kunnen wij deze kostenloos op uw molens spoelen! U hoeft dan ook niet zelf uw lijn van uw molens te halen...dat doen wij voor u met behulp van onze lijnspoelmachine.

Tevens kunt u op vrijdag vanaf 17:00uur en zaterdag vanaf 11:00uur terecht in onze "vakantiecorner" waar u kunt kijken naar beeldmateriaal van visvakanties in Frankrijk, welke karpervisvakanties.nl u in samenwerking met Hengelsportmekka, te bieden heeft.

Ook organiseren wij meerdere workshops per jaar, met onderwerpen die alle vlakken van de visserij raken. U kunt zich hier per mail voor aanmelden en vindt hierover een aantal weken van te voren informatie op onze homepage.Check deze dus regelmatig.

Onze webshop vertegenwoordigt een deel van ons gehele assortiment. Indien u vragen heeft over producten, of u bent op zoek naar een product dat niet in onze webshop voorkomt, kunt u een bericht sturen naar:

info@hengelsportwereld.nl.

Ervaring(en) met deze winkel:

Hengelspullen is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

2004 - 2018 Hengelspullen Adverteren Contact / Colofon Disclaimer Privacy

Om je beter van dienst te zijn, maakt hengelspullen.nl gebruik van cookies.